ISIS Lapset eivät ole valinneet vanhempiaan. – Lasten ajatukset? Oikeudet?

Viikon vaihteen iltalehdessä oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen artikkeli Isis lapsista otsikolla ”He ovat syyttömiä”- #Nanna Grästen. ”EMME VALITSE VANHEMPIAMME JOILLE SYNNYMME! – Mutta voimme ottaa etäisyyttä heihin aikuisena- yhteiskunnan velvollisuus on erottaa vanhemmat ja lapset silloin kun vanhemmat ovat vaaraksi lapselle.

Itse sanoisin että, ”ainakin vielä” (lapset ovat syyttömiä mahdollisesti) ja – jos ovat moraalisesti syyttömiä- emmehän tiedä mihin vanhempia lapsia on mahdollisesti jo pakoitettu!  Toipumista, ja syyttömyyttä sekä muita uloittuvuuksia asiassa on syytä pohtia tarkasti.  Milloin on liian myöhäistä toimia, ja kuka arvioi, voiko lapsi toipua siten ettei hän olisi uhka yhteiskunnalle myöhäisemässä vaiheessa?

Lähtökohtana koko prosessissa on se, että lasten vanhemmat ovat lähteneet sota-alueelle, ja kuuluneet äärijärjestö isikseen. Erittäin vakava asia. Kukaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa oleva äiti tai isä ei vie lapsiaan vapaaehtoisesti sota-alueelle. Tämä olkoon tuomio vanhemmille.

Se, että järjestö on häviämässä, ja kantasuomalaiset naiset, tai maahanmuttajataustaiset naiset haluavat palata Suomeen, mutta vain lapsien kanssa on kiristys numero yksi.

Tämä jo osaltaan kertoo, että vanhemmat ensin kuljettaessaan lapset sota-alueelle, nyt saattavat käyttää lapsiaan myös hyväkseen päästäkseen myös itse palaamaan Suomeen.

Lapsilla on lasten oikeudet, vaikka lapset näkevät raadollista elämää, kuolemaa ja pahuutta, ei se automaattisesti tarkoita että lapsi on sisimmässään paha. Lapsi saattaa keksiä tapoja torjua tapahtuneita, joita ei pysty käsitellä. Lapsen mieli on ihmeellinen, ja lapsi keksii kaikenlaisia ajatusmalleja torjuakseen pahimman mahdollisen totuuden omasta lapsuudestaan, ja ympäristöstään, jos tilanne on kestämätön.

Muistan lapsuudestani, kuinka eräs alkoholisti perheen lapsi uskoi olevansa adoptoitu, ja ajatteli olevansa tuotu alkoholisti perheeseen vaan kokemaan elämän nurjia puolia, jotta pärjäisi myöhemmin elämässä. Eräs lapsi toivoi, että hänet huostaanotettaisiin. Lapsia pahoinpideltiin, ja he oppivat vihaamaan, mutta myös myöhemmin antamaan anteeksi, ja olemaan itse jatkamatta omassa elämässään samaa tietä.

Osaltaan lapsen tempperamentti, ja luonne vaikuttaa siihen, miten lapsen psyyke käsittelee asioita. Lapset pystyvät erottamaan oikean ja väärän eron. Vaikka lapset näkevät julmuutta he tajuavat, että se ei ole oikein. Lapset ymmärtävät myös jos vanhemmat toimivat väärin. Lapsi voi tuomita oman vanhempansa täysin, vaikka rakastaisi tätä äitinään tai isänään.-.

Aivopesun ideologiaan pitää olla todella fanaattista ja murtaa lapsen psyyke, jotta hänestä tulisi isiksen ajatusmaailman omaava ihminen. Kun lapset kasvavat he vielä paremmin erottavat oikean ja väärän eron.

Maailmassa on paljon lapsia kauheissa olosuhteissa- emme voi edes aavistaa- nyt kuitekin media on näyttävästi nostanut esille juuri nämä ”suomalaiset” lapset? Palaan viikonvaihteen artikkelissa yhteen kohtaan joka sai minut miettimään erityisesti- ”Nemam GHAFOURI, ihmettelee miksi keskustelu pyörii vain isis lasten ympärillä, vaikka isisksen uhrit- myös lapsiuhrit ovat kärsineet pahemmin?. Al-holissa on esimerkiksi kristittyjä, kurdilapsia ym, joita nimenomaan nyt samalla leirillä olevat ääriäidit ja heidän miehensä ovat tappaneet.

Onko Isis – lapsilla enemmän oikeus pelastautua heidän vanhempien tapettua, ja toteutettua kaameaa ideolgiaa, jota he aikoivat jatkossakin viedä eteenpäin? Olen täysin varma, että jos nämä isis naiset palaavat Suomeen jatkavat he isiksen perinnettä- ja toteuttavat sen kasvatuksessaan. Miksi uskon näin? Jos lähtee Syyrian kaltaiseen maahan, ja säälimättä lapsiaan pitää sellaisissa olosuhteissa- on ideologia syvällä.

Kuka tietää mitä itse lapset ajattelevat- tai uskaltavat ajatella äitiensä lähellä? Olen sitämieltä- että täysin kantasuomalaiset lapset on kiireesti tuotava pois ideolgian äärestä- ja mahdollisesti maahanmuuttajataustaisten lapset. Syy; Jos heitä ei tuoda nyt- vaan he tulevat muutaman vuoden päästä omin avuin- on ideologia juurtunut lapsiin, ja he ovat tulevia jidahsmin kannattajia sekä sanoman eteenpäin viejiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Lapset myös saattavat vihata yhteiskuntaa joka torjui heidät, eikä nähnyt heidän hätäänsä- emme voi kasvattaa vihaavia lapsia. He olisivat aikuistuessa käveleviä ihmispommeja.

Lapsilla on lapsen oikeudet- turvalliseen elämään, ravintoon, terveydenhuoltoon ym. ISIS lapset on jollakin tavoin kiireesti huostaanotettava vanhemmiltaan, ja sijoittettava siten, ettei missään vaiheessa nämä ihmiset (vanhemmat ja sukulaiset) löydä eivätkä pääse myötävaikuttamaan tulevaisuudessa lasten kehitykseen! Mutta koska Suomi on pieni maa- miten tämän toteuttaminen? Etsivätkö he kuitenkin lapsensa ja kytkevät isiksen kahleet heihin elämän jossakin vaiheessa.

Al-Holin leiriä kutsutaan helvetiksi! Sitä se on myös pienille kristityille lapsille, jesideille, sekä monille muille sodan uhreille. Suomeen tuli 35 000 aikuista miestä- MIKSI? Suomen valtion on hävettävä- samaanaikaan lapsia kuoli sodan jaloissa, kun Suomi otti turvaan 35 000 aikuista mieslasta.

Lasten oikeuksien huuto katosi sodan paukkeeseen, konepistoolin ääniin, pommeihin, – lapsi on niin pieni että hän peittyi ruumiskasojen alle- ja itku vaimeni. Maailma ei kuullut- mutta aikuiset nälkäiset miehet tulivat ja ottivat heidän paikkansa. Suomella olisi edelleen mahdollisuus ottaa kristittyjä perheitä ja lapsia Al-holin leiritä.

ISIS lapset huostaan, jollain lailla-. Ja kiireesti. Jollain lailla on myös kriminalisoitava vanhempien teot lapsiaan kohtaan, ja jos he palaavat otettava kiinni, ja tutkittava sotasyyllisyys tarkasti.

minskukoskela
Kauhava

Elämän mittaisella matkalla kanssa ihmisenä. Politiikka ja yhteiskunta ilmiöineen kiinnostaa. Pidän historiasta- ja olen tutkijaluonne. Entinen sotilaskotisisar, ja kapiaisen vaimo, Ilmask /kauhava jäi sydämeen. Sotahistoria kiinnostaa,aiheiden pohtiminen, jotka liittyvät myös maanpuolustukseen.Olen myös realistinen maailmaparantajatyyppi, rakastan luontoa ja eläimiä. Jonkinlaisia Äiti- theresa oireita koen ajoittain- nuorena enemmän, vanhemmiten realiteet ovat nousseet esteeksi.
Olen lähihoitaja, sosiaali ja terveysalan ammattilainen; Kokemusta ihmiselämän kaikista puolista(tämän voit todeta blogi kirjoituksistani) Opiskelen yhteiskuntatiedettä,ja sosiaalialaa. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Ihmisarvo on jakamaton,ja ihmisen perusoikeudet on turvattava. Rakastan luontoa ja eläimiä.Olen sosiaalinen ja avoin. Pidän asioiden pohtimisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu