Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

LI ANDERSSON- Hissillä pääsee ylös ja alas.

Voisi kai sanoa, että Jumalalle kiitos, ettei Li Anderssonista tullut asuntoministeriä tai edes liikenneministeriä. Vaikka hänestä ei tullut kumpaakaan edellä mainittua- ongelmia hänen opetusministeripestistään taatusti tulee koko Suomalaiselle yhteiskunnalle tyyliin kaikki oppikirjat uusiksi Lin ideologiaa vastaavaksi. Kulloisenkin aikakauden johtohenkilöt, ja heidän oma arvomaailmansa heijastuu koko yhteiskuntaan. Tarja Halonen jätti omalla aikakaudellaan melkoiset seksuaalivähemmistöjen oikeudet, ja laajan skaalan vapaita sieluja, joita nyt puhutaan muusukupuolisina, sukupuolittomina, ja täysin vapaa oikeus olla ihan mitä tykkää ja vaihtaa seksuaalisuuttaan kuin paitaa vaikka viikoittan. Tyyliin aijaa kalenterissa lukee, että ensiviikolla olen BI.

No se siitä, ja vakavempaan aiheeseen. Edelliseen vielä, että minun puolestani voitte toteuttaa seksuaalisuuttanne kunhan annatte meille tavalliselle kansalle oikeuden olla mitä syntymästä olemme, ja ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus olla  syntyessä tyttö tai poika, ja tulla kutsutuksi sillä seksuaalisuuden määrittämällä nimityksellä.

LI ANDERSSON- uusi opetusministeri lausui kuolemattomat sanansa vuonna 2017, ja nyt hän on hallituksessa näitten omien elämänkatsomus arvojensa, ja ajatustensa toteuttajana. LI;N kuolemattamat sanat ovat taas viimepäivinä kiertäneet facebookissa ne kuuluvat seuraavasti " Miksi kaikilla pitäisi olla oma auto- "Eihän kerrostalossakaan jokaisella ole omaa hissiä". Aivan, kyllä usko silmiäsi luit oikein!

Ministeritason henkilöllä on hyvin laaja ajatusmaailma- ihan vitsiksi tuota ei heti uskoisi, vaikka standup komikkaa se voisi olla, ja siihen se sopisikin jos alan kehittää omaa ohjelmaani!

Li;n Hissi lause liittyi liikenneväylinen kehittämiseen Anne Bernerin pienissä kätösissä- kaikki me tiedämme jo miten Bernerin lopulta kävi. Hän taisi nousta ylös, vastata jonkun kansanedustajan kysymyksiin, ja puhua vahingossa ihan totta- ja paljastaa itsensä. Olen  lukenut, että kun ihminen riittävästi puhuu valhetta- hän saattaa vanhingossa jopa alkaa puhua totta! Siinäpä sitten on pitelemistä kun se sattuu julkisesti :)

Li Andersson saattaa päästä vaikuttamaan hisseihin, ja autoihin. Pidelkää lakista kiinni- jos tällä ajatusmaailmalla varustettu nainen on liikkeellä. Jokaisessa taloyhtiössä pitäisi olla hissi, koska taloissa yleensä asuu lapsia, vanhuksia ja jopa sairaita ihmisiä joiden liikkuminen saattaa olla vaikeaa.

Ovatko ihmiset kuten LI unohtaneet, että laajalla pohjanmaalla itse Suomen valtio on supistanut  julkista liikennettä ; Junia, linja-autoja ym, että me emme pääse edes käyttämään muutakuin omia ajoneuvoja jotta pääsemme töihin ym? Oma auto on parempi vaihtoehto kuin oma hissi.

Vasemmistoliitolla on tavoitteita, jotka liittyvät ympäristöön kuten vihervassareilla- ja nämä tytöthän ovat samaa paitaa toisella puolella punainen, ja toisella vihreä, joten on vaarassa, että Li Andersson toteuttaa hissipuheensa- ei hissiä - eikä autoa. Mietin vain alkaako se arpomalla, keneltä lähtee auto-. On tämän hallituksen ministerivalinnat olleet niin outoja, ja kaameita- että taatusti siinäkin on vaan arpoja nostettu.

Sitten hiukan tekniikasta tietoa. Autolla pääsee kaikkialle- hissillä vaan ylös ja alas, rakennuksen sisällä.

Minulla alkaa jo huumori loppua myös sen takia, että vaalien selkeä voittaja PS laitettiin sivuun. !! Miten ihmeessä KEPU TULI SISÄÄN HALLITUKSEEN. On se Sipilä ihmeellinen taikuri. Kirjoitinkin aikaisemmin blogissani, että Sipilä ei lähde millään hallituksesta, eikä politiikasta, ja että hän käyttää troijan hevonen taktiikaa tullakseen sisään! Ja näinhän hän taas teki. Talousrikollinen Kaikkonen puolustusministeriksi? Olisivat laittaneet edes pohjanmaan pojan Antti "aku" Kurvisen puolustusministeriksi- perinteisesti puolustusministeri on aina ollut pohjalainen, kunnes Steffu Wallin katkaisi senkin kehityksen- ja vei pohjanmaan perikatoon puolustuksellisesti. Eivät uskaltaneet antaa pohjalasille puolustusministeriä, koska olisimme pian ehkäpä saaneet tänne "jotain" sotilaallista toimintaa ....

https://youtu.be/fW5JiFpeMmo

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ei se arpomalla tapahdu. Verottamalla se tapahtuu. Köyhät pysyköön lähiöisään. Näin ilmasto pelastuu. Parempi väki maksaa verot ja matkailee, niin kuin ennekin. Syö lihaa tai tekee mitä haluaa. Kunhan maksavat hieman veroja lisää.

Lisäksi parempi väki harrastaa sormi pystyssä moraaliposeerausta ja keroo muille, kuinka pitäisi toimia. Siitä saa taas hyviä fiboja ja voimaa.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Tästä kirjoituksesta tulee hauska takauma vuoden taakse, jolloin olin jo hyvää vauhtia suunnittelemassa irtautumista silloisesta työpaikastani itärajalla ja kahvitauolla käteen tarttui valtakunnallinen aviisi. Etusivun kattava maksettu ilmoitus mainosti Kauhavaa kaikilla mahdollisilla ylisanoilla. Heitin vaan työkaverilleni Riitalle pohdinnan, että mitenkähän myönteisesti siellä suhtauduttaisiin tällaiseen mies-naiseen, kotikulmilla kun asiassa ei ollut mitään ongelmaa. No vastaus taisi tulla pitkälti tässä blogissa.

Persut hallituksessa, kenen kanssa? Hallitus ei todellakaan tarvitse varmaa nakkia, sisäistä oppositiota ensi metreistä lähtien. Mietipä persuja nykyhallitukseen Keskustan tilalle. En keksi millään persut sisältävää kokoonpanoa, jolla hallitus voisi toimia ja yhteinen arvopohja löytyä.

Tahko Pihkala totesi aikanaan, että ihmisen vievät turmioon hissi, bussi ja vessa. Ajankohtaisia teemoja kaikki!

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Persut viherstalinistien ja äärivasemmistoliiton kanssa samaan hallitukseen? Vaikea kuvitella.
Todennäköisempää on Liin ministerikaudella kaikille asukkaille oma hissi vuokrakasarmeihin.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Niinhän sitä yritettiin junailla jo joskus 2000-luvun alussa joka taloon, meidän yhtiömme päätti hankkia hissit. Maksoi n. 60.000 markkaa asuntoa kohden. Minunkin täytyi maksaa, vaikken ole käyttänyt sitä kuin yhden kerran, täytyihän kokeilla mistä on maksanut itsensä kipeäksi. No, ehkä perikunta sitten joskus hyötyy siitä kun saa kämpän helpommin myytyä.

Käyttäjän samimollgren kuva
Sami Mollgren

En oikein hahmota ajatusta siitä, että Tarja Halonen olisi jättänyt omana aikakautenaan mitään erityisiä seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Halonen toimi kyllä hetken aikaa Setan puheenjohtajana 1980-luvun alussa, mutta myöhemmin ministerinä tai presidenttinä Halonen ei tuonut melkoista eikä juuri vähäisempääkään konkretiaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien oikeuksiin tai asemaan. Monet hlbti-aktiivit olivat suorastaan pettyneitä siihen, että Halonen ei vallan kahvassa ollessaan merkittävämminen liputtanut hlbti-vähemmistöjen puolesta, vaikka olikin saanut järjestökokemusta juuri Setasta.

Tällaisissa irrallisissa mielikuvissa vellominen osoittaa lähinnä tynnyrissä elämistä, jonne politiikan ja yhteiskunnan ilmiöt näkyvät suppeasti tapin reiästä ja kuuluvat kuulopuheina.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Kyllähän Niinistön yksi kausi on tuottanut vähemmistöille enemmän hyvää kuin Halosen kaksi kautta. Tosin kyse on yhteiskunnan yleisestä muutoksesta. Vähemmistöt ovat tuleet monin tavoin näkyväksi osaksi yhteiskuntaa, jolloin heidän oikeuksiinkin suhtaudutaan ihan eri vakavuudella.

Esimerkkinä olkoon uunituoreen hallituksen translakikirjaus. Kun kristilliset tekivät translaista kynnyskysymyksen, siitä tuli kynnyskysymys - puolue jäi kynnyksen väärälle puolelle Säätytalolla.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

En oikein hahmota ajatusta siitä, että Tarja Halonen olisi jättänyt omana aikakautenaan mitään erityisiä seksuaalivähemmistöjen oikeuksia."

Ei nyt aivan noinkaan. Ainakin Halosen aikana kutsuttiin linnan juhliin homo pariskuntia

Käyttäjän samimollgren kuva
Sami Mollgren

Niin on kutsuttu Niinistön kaudellakin. Niin kutsuttiin Ahtisaaren ja Koivistonkin kausilla - ja kauhistus, Kekkosenkin kaudella. Paasikiven ajasta en tiedä. Aika vain oli erilainen, ja presidentin kanslia saattoi kutsua henkilön X, mutta omalla kutsullaan myös kumppanikseen tiedetyn Y:n. Näinhän on menetelty joidenkin kohdalla ihan näihin päiviin asti.

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Berner: "En ole koskaan ollut sitä mieltä, että ihmiset voidaan asettaa markkinoiden edelle".

Varsin moni poliitikko: ´En tule koskaan olemaan sitä mieltä, että ihmiset voidaan asettaa ideologiani edelle´.

Ideologiat ja fundamentalistit ovat vaarallisia. He ajavat aatteellaan seinään. Kokoomus niminen puolue täräytti ykköstiellä jo kallioon.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Suomen ilmapiiriin ja punavihervasemmistolle sopisi: ihmisiä ei voi koskaan asettaa valtion edelle.
Tai:
Kansalaiset ovat valtiota varten.

Valtio sanan voi korvata julkisella sektorilla. Sama asiahan se käytännössä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"...nämä tytöthän ovat samaa paitaa toisella puolella punainen, ..."

Kaiken muun virallinen Suomi olisi vielä tuosta pakinanomaisesta blogikirjoituksestasi sulattanut, mutta että "TYTÖT"! Tyttö on sanana pannassa. Periaatteessa se pehmenisi hiukan ilmaisulla "tyttöoletetut", mutta sittenkin se menisi tuomitun "tytöttelyn" puolelle.

Olet siis merkitty nainen, ... öh... naisoletettu.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Katriina Minna. Pidin. Niin, kyllä Jeesukseen Krstukseen uskomaton ihminenkin aina oman jälkensä jättää kansan elämään. Me aikuisethan jo omalla esimerkillämme olemme vahvoja vakuttajia nuortemmekin elämään. Kiitos, Siunaten Lasse.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kauhavan lähin hissi löytyy Seinäjoelta.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Seinäjoellakin hissejä on niin vähän ja harvassa, että Seinjokelaiset tekevät hissiajelu nautinnon vuoksi unelmamatkoja Vaasaan...

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Tulee mieleen 70-luku kun opetusministerinä hääräsi Ulf Sunqvist. Alettiin suunnitella marxilaisen sosalismin opettamista jo ekaluokkalaisile. Ja jo opetettiinkin Pirkkalassa.

http://perttirampanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218...

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

... ja sosialisoitiin yksityiset oppikoulut(ja lukiot) kunnille pilkkahintaan. Tämä ei kuitrenkaan koskenut Helsingin eliittikouluja, joissa sosialisoijien lapsen opiskelivat.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Jatkan vielä.

Oheisen linkin (13.) tekstistä löytyy kohta: "Kaikki maailman onni ja autuus saavutetaan vain sosialismissa. Tätähän tuleva Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonkin vielä tänäkin päivänä (2016) painottaa!?" Entä 2019?

Että tällainen ministeri!!?

Ja kepulaiset lähtivät mokoman tyttösen kanssa hallitukseen!!?

***
Asiasta toiseen.
Blogisti on näemmä toiminut sotilaskotisisarena...hienoa!
En ymmärrä miksi naisten pitäisi juosta miesten mukana pyssyjen kanssa metsässä?
Onhan naisille erilaisia aseettomia vapaaehtoisjärjestöjä maanpuolustuksen piirissä. Isänmaallisuuttaan voi myös osoittaa toimimalla niissä.
Oli hienoa katsella näiden järjestöjen joukkoa marssimassa Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä.

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Li Andersson ja vasemmistoliitto lupasivat tukea lämmitysremontteja rahalla ja lainoin. Mikä onni, ettei asiasta päässyt päättämään Kokoomus, joka olisi antanut tuet ainoastaan kotilalousvahennyksinä. Pienituloiset olisivat jääneet ilman samoja tukia kuin rikkaammat ja jääneet ilmastonmuutoksen ainoiksi maksumiehiksi.

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se kummastuttaa pientä kulkijaa".

Vielä enemmän maailmanmeno alkaa kummastuttamaan isoa (so. kokenutta ja aikuistunutta) kulkijaa, kun tämä Y-sukupolvi saadaan vauhtiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset