Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

HS-Provokaatio PS H-aho reagoi. -"Tikulla silmään joka vanhoja muistaa"

  •  HS-Provokaatio PS H-aho reagoi. -"Tikulla silmään joka vanhoja muistaa"

Ihminen on mystinen kokonaisuus. Ihmisellä on kyky toistaa vanhoja asioita, ja kaivaa niistä esille jotain puitavaa, (sukuriidat) ..vaikka koko elämän matkansa ajan. Vanha sananlasku kuuluukin että "sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa"...

Halla-aho oli siis julkistamassa eurovaaliehdokkaista kun HS-lehden toimittaja Jarno Hartikainen jostain tuntemattomasta syystä halusi alkaa käydä yleisessä tilaisuudessa dialogia valtakunnallisesti median ja Halla-ahon välillä, unohtaen hyvät journaltistiset tavat. HS- lehden toimittajan motiiviksi voisi laskea hänen hakeneen kohujuttua, laittaa sanoja vadille, vaatia selitystä ja edelleen setviä jo kertaalleen selvitettyjä asioita. Mielestäni asia joka on nuijittu loppuun... ja on vuosia vanha asia, kuullostaa sekä vaikuttaa provokatiiviseltä- on halua suututtaa, saada vastapuolen reaktio esille- ja ottaa siitä ote sekä avot KOHUJUTTU HS-etusivulle lähti. Ja lähtihän se näinkin, mutta epäsivistynein ja epäeettisin tavoin, jotka eivät ole journalistille oman uran kannalta edullisia- ellei halua vertailla omaa lehteään 7-päivää lehteen?

Nyt vedän naisellisen analyysin tähän. Minä vedän perheessämme vanhoja asioita esille, kun olen tuohtunut jostakin, jota rakas puoliso ei tietenkään aavista. Meillä naisille on hyvä muisti kuten elefantilla tai oliko se Kirafi? :)  Ja saan pökköä pesään ja oivan riitatulen kun alan kaivamaan mullan alta vanhoja asioita... Ja niitähän löytyy- vastapuolen reaktio on tietysti sytyke ja sitten mennään ja lujaa- sanat alkavat sinkoilla - ja syytökset ja sanoit niin, näin, selitä! Mitäh ? Puoliso, ei edes muista koko asiaa, ja hänen saattaa olla ymmällä- miksi tässä hetkessä tähän tilanteeseen alat nyt tuota puimaan.?

Halla-ahon reagtio ko. Hartikaisen yritykseen provota, ja deletoida hienoa tilaisuutta, jossa haluttiin julkistaa hyvän kansanedustajavaalien jälkeen euroehdokkaita- haluttiin silputa sillisalaatiksi, jossa aletaan syyttelemään ja kyseenalaistamaan vuosia sitten sanottuja  ja tapahtuneita asioita.

Erittäin huonoa käytöstä, ja ihmetyttää myös etteikö HS toimittajalla ollut jotain nasevampaa uutta loan heittoa mielessä. Pohjanmaalta seuranneena HS juttuja on kyllä käynyt kepulaisen alueen asukille selväksi, että HS taitaa olla hyvin demarimyönteinen lehti- sen sivua ei pohjanmaan raitilla edes moni enää käännä!

Voi voi, nyt taitaa minskun, jonka silmät on sokeat ja sydämmellä näkeee paremmin blogi lentää banniin koska toinen osapuoli draamassa oli myös nopea tai pikemmin ripeäotteinen PS Matti Putkonen, jonka kädestä mikki lennähti sitten Markku Huuskon käteen, kuin pesäpallon kopin, ja juoksi kunniakierroksen pesälle palamatta- ja sai draamaa, ja mustaleiman sittenkin euroehdokastilaisuuteen. Huusko vetoaa, että asia jäi kesken ja se oikeutti hänet esittämään tai viemään asia loppuun saakka.?

Naisen näkökulmasta- viimeinen isku pitää parisuhteessakin lyödä- ja lujaa- " Vertaan; Sen naisen huulipunaa oli sittenkin sun paidassa sen baarireissumme jälkeen?"- Tahra ei ole vieläkään lähtenyt vaikka kuinka pesen. Joka kerta kun näen sen, haluan nostaa sen paidan suhteemme keskikohdaksi- ja se on siinä forevever. Onko vika minussa, jos en pöästä jo irti asioista jotka jo on käsitelty- ja jos en päästä - mihin pyrin , ja mitkä ovat motiivini.

Halla-ahosta haluttiin taas jälleen kerran leimata " kansankiihoittaja"- ikäänkuin haluttaisiin vaikuttaa dialogiin hallituskeskuskusteluista.? Suomen hallituksen muodostamiseen Jenkkityyliin ei pitäisi Suomen median vaikuttaa. Naurattaa vieläkin HS vapaa lehdistö kampanja Trumpin Suomeen saapumisen aikoihin. Kysyisin HS- toimittajalta miksei vastaavia kampanjoita ole tehty silloin kun Venäjän presidentti vierailee Suomessa?. Ai niin Halonen on kerran juossut estämään yhden kysymyksen esittämisen joltain toimittajalta Putinin vierailun aikana ...niinpä!

Media vaikuttaa politiikkaan liikaa, se lokeroi puolueita, se käyttää provokaatiota, se leimaa, ja se mustamaalaa. Media voi jopa tuhota ihmisten elämää. Media ON MIELIKUVAVAIKUTTAJA- JOTEN VASTUU ON SUURI. ON muuten sellainenkin sanonta, että kun synnit on sovitettu, on ne anteeksi annettu, eikä niitä muistella.

Kenellä on oikeus tuoda esille oman poliittisen kantansa ja inhokkinsa median palveluksessa siten, että epäoikeudenmukaisesti kohtelee, ja erittelee puolueiden johtoa, tai kansanedustajia. Julkinen media on vastuussa teoistaan. Jokin raja on ylitetty- ja nykyinen media kuulustelee kansanedustajia, tai puolueita kuin mustasukkainen nainen miestään ja haluaa löytää lisää jotain mistä saa miehen kiinni- vaikkakin olisi itse se petollinen ja voisi peittää jälkensä toisen paskaan.

Hieno Trumppimainen veto- jota se ei edes ollut- kyllä kansa tuntee Halla-ahonsa. Kyllä kunnioitusta pitää olla valtion johtoa kohtaan. Toimittajat käyttäytyvät nykyisin kuin yleiset syyttäjät.

Nyt on uuden alku- maallikkona ennustan, että median käytöskin ennustaa meillä pahinta hallitusta ikinä punaisin kuin hehkuva tuliunikko. Maallikkona saanen jättää tämän moraalisen saarnani tähän, ja suoda kaikille saman rauhan omien asioiden järjestämiseksi hallituksen perustamisen alle. Myös PS joukoille ja Halla-aholle..

Ennen puhumistaan viisas harkitsee huolellisesti mitä hän sanoo, kenelle sanoo, missä ja milloin. (Ambrosius)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Ehkä toimittajille pitäisi jakaa kysymykset haastateltavan toimesta, niin ei tule vääriä ja epämiellyttäviä kysymyksiä. Näinhän joissakin maissa toimitaan, Venäjälläkin toimittajat kysyvät Putinilta vain myötäsukaisia kysymyksiä. Katriina Minnallekin ilmeisesti kelpaisi tällainen lehdistönvapaus.

Halla-aho valittaa, että aina kysytään noista vanhoista kirjoituksista. Jos hän yksiselitteisesti irtisanoutuisi niistä, niin kyselyt hiipuisivat vähitellen. Mutta hän ei halua irtisanoutua niistä, sanoo vain että ilmaisisi asiat nykyään hillitymmin. Luulen että puolue, jonka puheenjohtaja on kirjoittanut iloitsevansa jonkun naisen raiskatuksi tulemisesta, eikä yksiselitteiseti myönnä muuttaneensa mieltään tästä, ei tule saamaan hallitusvastuuta sivistysvaltio Suomessa. Eduskunnan valiokunnastakin Halla-aholle tuli aikoinaan häätö.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

P.N:"Ehkä toimittajille pitäisi jakaa kysymykaet.."

Itse olin ymmärtävinäni, että tuolla tilaisuudella oli ihan määrätty tarkoitus(euroehdokkaiden julkistus). Toki Hesarin mukaan varmaan olisi ollut hyvä kysyä tuossa tilausuudessa myös H-a:n aviottomasta lapsesta.

P,N:"Jos hän yksiselitteisesti irtisanoutuisi niistä, niin kyselyt hiipuisivat vähitellen."

En ihan oikeasti jaksa uskoa, että itsekään uskot tuota.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Länsimaissa on totuttu, että media kysyy usein ikävistäkin asioista, jopa sellaisista, jotka eivät aina liity lehdistötilaisuuden aiheeseen. Persujen käsitys median tehtävästä on ilmeisesti turkmenistanilainen: olisi pitänyt vain kysellä, miten persut ovatkaan löytäneet noin upeita tyyppejä eurovaaliehdokkaikseen.

Kyselyt vähenevät, kun reilusti myöntää tehneensä virheen. Sitä Halla-aho ei näytä tekevän ja tulee saamaan nuo kirjoitukset taas eteensä uudestaan ja uudestaan. Voi olla, että noiden tekstien sanomassa pysyminen katkaisee hänen hallitustiensä. Jos hän oikeasti haluaisi puolueensa hallitukseen, kannattaisi ainakin irtisanoutua noista vanhoista kirjoituksista.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Halla-aho on muistikuvieni mukaan todennut, että on sanonut/kirjoittanut elämänsä aikana typeriä asioita (joita ilmeisesti katuu). Toisaalta hän on kritisoinut nykyistä irtisanoutumisten, pöyriytymisten jne. kulttuuria pitäen sitä ongelmallisena.

Minusta noihin nähden Halla-aho tuli toimineeksi loogisesti tänään. Ilmeisesti tuon lehdistötilaisuuden aihe myöskään ei ollut hänen vanhat kirjoituksensa, joita toimittajat ovat muissa yhteyksissä jo aiemmin ahkerasti esiin nostaneet.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Niin jotkut noin miljoona kertaa jankutti Sipilän yhdestä taloonsa liittyvästä lauseesta .

Tämä on sitä sanan vapautta .

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

T.A:"Niin jotkut noin miljoona kertaa jankutti Sipilän yhdestä taloonsa liittyvästä lauseesta."

Hesari, Usari, IS, IL, TS, vai mikä näistä ns. "vastuullisista" medioista?

PS Sipilän "yksi lause" aiheutti vyöryn maahamme, josta kustannuksia maksellaan tänään ja vielä pitkään sen jälkeen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Sipilän talon kustannukset 3.2 miljardia vuosittain ja sitä maksetaan hamaan tulevaisuuteen. Vähän suhteellisuudentajua vertailuihin.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Realistinen laskukaava olis kiva nähdä ..

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

"Tikulla silmään joka vanhoja muistaa"

Ainakin Venäjällä sanotaan, jotta molempiin silmiin sitä, joka unohtaa.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

En totisesti ymmärrä tätä nykytyyliä jankuttaa joidenkin kohdalla samaa vanhaaa virttä. Jussin tuomio on kymmenkuntta vuotta vanha ja rangaistus on kärsitty.. Eikö tämä rikoskin pitäisi olla siis sovitettu?

Miksi esim. Kokoomuksen edustajien aikaisemmin tehdyistä rikoksista ei jankuteta?
Siksi koska rangaistukset on kärsitty, eivätkä entiset asiat muutu, vaikka kuin jauhettaisiin.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Halla-ahon vanhat kirjoitukset ovat peruste nykyiseen kannatukseensa. Jos kokee niiden olleen epäkurantteja niin kertokoon sen kannattajilleen.

Jäljelle jäisi mestari ilman vaatteita, nobody.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset