Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Sipilän- krooniset "luovun heti vallasta ja politiikasta" JOS..

Sipilä tipautti minut tänä aamuna kahvipöydästä ja nielaisin kahvini väärään kurkkuun. Halla-aho ja Sipilä olivat vaalikeskuskustelussa päässeet kiinni politiikan kuumaan perunaan eli maahanmuuttoon. Ei siinä sinänsä mitään, mutta Sipilän toistuvat puheet alkavat jo epäilyttämään, että olisko aika vakavemman diagnoosin, ja lääkärissä käynnin mahdollisesti  olevan aiheellisen (dementiaa)?.

Taas pohjanmaan tyttö heitti tänä aamuna lehtensä nurkkaan- syy on Sipilän. En millään jaksa enää lukea hänen toistuvia lupauksia luopua politiikasta- hän on kuin pahainen pikkulapsi, joka haluaa kiukutella samasta asiasta uudestaan ja uudestaan-. Suomen toimitushallitus saisi jo erota kroonisen muistamattomuuden tai patologisen valehtelun takia. Sipilä olet sen sata kertaa meille luvannut jättää politiikan.

Muistuttaisin sinua raamatun moraalista ja etiikasta. Siellä on suurin kirjaimin kirjoitettu sinullekkin sen elämääsi johdattava ohjenuorja ;

8. käsky
Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.

Älä valehtele. Puhu aina totta. Valehtelusta ei suorannaisesti ole käskyä nimellä valhe- mutta kirkon sivulla asia oli liitetty ko. käskyyn.

Sipilä hyvä- olit sanonut, että olit luvannut kotisi jonkun tietyn perheen käyttöön. Miksi teit kutsusi median välityksellä yleiseksi ja julkiseksi jos olit tarkoittanut yhdelle perhelle. Olisi jo aika tunnustaa totuus- kauanko aiot elää näin? Olet ajoittain tunnustanut ja muuttanut lausuntojasi- äärettömän usein olet muuttanut kaikkea sanomaasi.

Sanoit Halla-aholle näin" tietäisitpä millaisista oloista tuo perhe oli lähtenyt. Jos häviän vaalin sen takia, että tarjosin kotini tälle perheelle niin olen VALMIS LUOPUMAAN HETI VALLASTA JA POLITIIKASTA!

Sipilä - olette luopunut VALLASTA!- Käytitte sanaa valta- ja tässä tämä minun blogini pähkinä sitten tuleekin. VALTA- taikasana- joka nyt sitten lipsahti suustanne- vahingossa- ajattelematta- puolustuspuheen lomassa. Suuressa hädässä ihmiset saattavat jopa luikauttaa totuuksia. VALLASTA! Ajattelet, että sinulla on valtaa- vaikka olemme demokratiassa- minun korviini soi kellot ja lujaa. VALTA; VALTA, hän sanoi VALTA. "Valta tarkoittaa yleisesti jonkun tai jonkin oikeutta tai mahdollisuutta hallita jotakuta, määrätä tai päättää jostakin.- wikipedia. "

Sinunko- vaiko eduskunnan ja kansan? Puhuit oman poltiikkosi näkemyksen Suomen kansalle. Sen on diktatuuri- toki olen sen jo huomannut, mutta miksi kukaan ei puhu siitä julkisesti. Diktatuurissa hallitsijat tuon tuostakin muuttavat  mieltään kenenkään siihen puuttumatta.

"Demokratiassa" entinen pääministeri puhuu vallasta, ja juuri nyt ikäänkuin tunnusti, että vaikka on toimitusministeri /hallitus on vieläkin valta päällimmäsenä. KANSANVALTA/DEMOKRATIA/SIPILÄN VALTA....Demokratia eli kansanvalta on kansan valtaan perustuva valtiojärjestys tai hallitusmuoto. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovallan edustajat nousevat kansan joukosta ja että hallintovalta toteuttaa kansan tahtoa.[1] Demokratia tulee sanoista demos (tavallinen kansa) ja kratos (valta, hallita).[2]

Mikä valta Suomessa on? Suomessa on demokratia- jossa se toteutuu eduskunnan kautta- Kansa äänestää, ja nämä kansanedustajat jakavat demokratiassa puheellaan meidän äänemme niillä asioilla, joita meille lupasivat toteuttaa. Monen montako kertaa vielä luovut vallasta ja politiikasta ennenkuin se otetaan sinulta pois?

Nyt on aika pitää lupaus ja luopua viimeinkin politiikasta, sillä valtaa sinulla ei enää ole. Vallanhimo on paha asia, ja siitä olisi hyvä elämässä kaikkien päästä tai saada ote, ennenkuin se saa ihmisestä otteen ja tuhoaa tavoitteillaan koko uran. Kuten nyt.

Tässä pari parasta poimintoa lehdestä jossa ko artikkeli oli.

1. Vaalit tulevat, niissä Sipilän toimet punnitaan. Jos häviää , niin toivoa sopii, että pitää lupauksensa.

2. Sipilä ulos!! on vastuussa monen nuoren elämän pilaamisesta avoimien ovien politiikalla.

"Valta on kuin ruoko ihmisen käsissä. Ruoko katkeaa, mutta viisas lintu hypähtää ajoissa keinumaan toisen kaislan nenään." (Mika Waltari)

"Valta on viisasten käytettävä, ei ylpeillen, ei jaaten toisille, ja toisille ei lainkaan- älä jaa mitä sinulla ei ole- ja älä juo juomaa joka sekoittaa pään kuin valta. Jos ei valtaa kestä, tai se tekee sokeaksi on se parempi luovuttaa pois, ennenkuin tuho on suurempi"- Minna

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Sipilä on itse lyömässä arkkuunsa viimeistä naulaa.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201509052030113...

Ei tämän selvemmin voi muunnella asioita.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Kun Kansalaipuolueen kansanedustajaehdokkaan polittinen sanoma on demonisoida somemedian tietoihin perustuen Juha Sipilän solvausta niin vähissä on Kansalaispuolueen polittinen illuusio tämä tuli esiin kun Juha Sipilä kohdisti viestin suoraan Paavo Väyryseselle.
Pitää kysyä kyllä tämäkö on Kansalaispuolueen ainut polittinen sanoma.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Eihän Paavolla ole enää mitään tekemistä Kansalaispuolueen kanssa. Paavolla on Seitsemän tähden liike. Onko Sipilä noin ulkona?

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Ystävä rakas- tämä ei liity puolueeseen millään tavoin. Olen tavallinen perheen äiti joka on kurkkua myöten täynnä Sipilää-Enkö rohkenisi sitä sanoa? Rohkenen - kyllä Kansan ja kunniallisten politiikkojen jotka vähääkään välittävät Suomesta on aika nousta ja lyödä nyrkki pöytään-kantaa ulos edeskunnasta vääryyttä tekevä ja itselleen sokeutunut politiikko!

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Seppo Älä huoli- katso tavallinen perheen äiti jota Suomen hallitus on kurittanut 8- vuotta. Olen kansan puolella- jos olisin kansanedustaja olisin kansan puolella. Raha ei ole enää näin köyhälle suuri houkutus, vaan oikeudenmukaisuus, ja se että kansan kärsimykset loppuu. Ruokajonot ym- ihminen voi Sipilänkin tajuta ja myöntää että kansa kärsii-mutta ei elitistit eivät enää näe , koska valta on sokeuttanut- rahaa omistavat rakastavat sitä kuin ihmistä- eivätkä halua luopua siitä- tuleva piheiksi. Oletko koskaan lukenut mummoista ja papoista jotka elämänsä säästivät ja elivät köyhyydessä mutta eivät jättäneet suuria rahoja jälkipolvilleen. Samaa sairautta.
Kyllä minä kykyenen arvioimaan ihmisenä- hoitajana, sekä yhteiskuntatieteen näkökulmasta missä Suomessa mennään. Olemme luokkayhteiskunnan ovella. Minä sen alimmassa kerroksessa- kiitos Sipilän- huutolaisuuskaan ei ole enää kaukana. Mitä tulee kansalaispuolueeseen olen sen yksinäisin kyyhkynen- joka rehellisesti valkoisena lentää- ja rakkaudesta omaan kansaan ja sen kärsiviin laulaa laulunsa!

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Huvittavinta noissa Sipilän ällittelyissä on se, että hän selvästi esittää ne uhkauksina. Aivan kuin hänen lähtönsä politiikasta olisi merkittävä tappio koko kansakunnalle.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Niin sitä mitä moni ei ymmärrä on ettei Sipilän tarvi politiikassa rahan takia olla . Parempia työpaikkoja hänellä on yllin kyllin .

Toisin kun räksyttäjillä . Kattokaa nyt eri tyyppien cv ja herätkää .

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

No miksi sitten on?
Tekisi sitä mitä osaa eli keinottelua ja hoitaisi verovapaita ”vakuutuskuoriaan”.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #9

Ehkä typerää hyväntahtoisuuttaan .

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #10

Timo tuskin - mutta ymmärsin että tarkoitat sarkastisesti. :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #18

Laita Rinteen , Orpon , Hallaahon , lianderssonin jne . CVeet riviin ja vertaa kuka niistä vapailla markkinoilla työelämässä pärjäisi parhaiten ??

Näkee kun katsoo .

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #9

Jocke! Ehkäpä ne suurimmat rahat joihin pääsee käsiksi on valtion kautta tapahtuva yksityistäinen ja myynti, ym. Pääsee jopa Euroopan poikien elittikerhoon. Siellä se härskin rahantasajako tapahtuu!

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Kiitos Mika. Olen huomannut saman. Joskus muinoin kun sukuni suurmies Kyösti Kallio oli hallituksessa ja myös presidenttinä sekä ajoittain pääministerinä ei tälläinen Sipilä olisi kauan porskuttanut vaan sananmukaisesti olisi kannettu pihalle- ei rehtinä Suomenkansalaisena.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Itselläni on IL:n tallenne 5.9.2015.
Siinä hän sano etä taloon sopisi parikymmentä pakolaista.
Toisaalla jutussa sanotaan että n. 4 perhettä sopisi taloon.
Ja muuta vastaavaa. Missään ei sanaakaan mistään kristitystä yhdestä nelihenkisestä perheestä.
Se on tuo valikoiva muisti.

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Kiitos! Nyt on aika todentaa- että emme voi enää katsoa läpisormien kuinka mediakin kumartaa mädättäjä johtajaa- ja hänen valheitaan toistaa ja toistaa... mutta auta armias kun joku arvostelee media teloittaa.
Kyllä nyt on aika Sipilän puolueen kaapata häneltä valta ja todeta jotakin olevan pielessä. On vaarallista antaa valtaa ihmiselle joka ei sitä hallitse tai on ehkäpä kykenemätön siihen- Presidentin vastuu on tässä myös suuri. Missä on NIINISTÖ?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Minna. Pidin. Olemme uuden "aatossa". Eihän näin voi jatkua, tai me löydämme itsemme sielunvihollisen, "sylin syleilystä". Vanha meno on paljolti; Jumalatonta, on liian monta, rahakasta johtajaa, Jumalatonta. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Kiitos Lasse!
Jos suu sinetöitynä seuraamme kansamme ja lastemme tulevaisuudenn tuhoa olemme itsekin syyllisiä. Luoja varjelkoon jatkossa vallanhimoisilta poltiikoilta jotka tekee kansalla bisnestä! Mun lapset ovat joutuneet myös Sipilän politiikan ja leikkauksien uhriksi. Sipilä jopa lisää valtaasemassaan rikkaiden oikeuksia ja leikkaa köyhiltä - kysyn miksi hän vihaa omaa kansaa ja varsinkin köyhiä? Olisi sitten leikannut lapsilisät yli 200.000 e bruttona tienaavilta perheiltä! Aikoinaan Suomen kansa oli niin köyhää_että raha kuului kaikille- nyt sen voi poistaa rahakkailta ja automaattisesti rikkailta- ne pärjää ilman sitä satkua tai paria kuukaudessa!

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Muuhun ei kansaa koota kuin sotaan ja äänestämään.

- Erno Paasilinna (1935-2000)

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Loistava yhden lauseen kuvaus. Kiitos siitä!! <3

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset