Huumattujen poikalasten brutaalit raiskaukset suututtaa- elinkautinen tuomio!


Eräässä aikaisemmassa blogissani yritin selittää teille arvoisat lukijat pienen 10-vuotiaan tytön puolustuskyvyttömyyttä brutaalissa piharaiskauksessa.

Tuomiota annettaessa laskivat tuomarit häpeällisesti sen asian, että lapsi ei ollut kyennyt puolustautumaan raiskaajan eduksi. Jusuuf sai siis edukseen Suomalaisen lapsen pelkohalvauksen. Jos ajattelen itseni kymmenvuotiaana en tiennyt mikä on yhdyntä, enkä mitään muutakaan. Jollei ajat ihan radikaalisti ole muuttuneet, eivät minunkaan tyttäreni ole tienneet sen enempää 10-vuotiaana. Normaalisti aikuiset suojelevat lapsuutta ja pitävät kymmenvuoden ikää  viattomuuden aikana  ja kehityskautena. Aikuisten asiat ja seksuaalisuus eivät kuulu 4-5 luokkalaisille lapsille. Toisaalta jos valistusta olisi suojaisiko sen lapsiamme raiskauksilta? No ei todellakaan.

Uhrien ääni on jäänyt hiljaiseksi suorastaan vaimeaksi ja kadonnut bittiavaruuteen valon nopeudella.

Nyt on paljastunut kaamea, suorastaan petojen pedofiilirinki, jossa on väkivalloin ja huumeiden avustuksella seksuaalisesti hyväksikäytetty poikalapsia alkaen 6 ikävuodesta -15 ikävuoteen. Vuosiakausia kestänyt julma, sietämätön, brutaali, petomainen ihmislauma on vienyt lapsilta viattomuuden, jonka hintaa ei pysty määrittämään missään rahassa. Lapsia on tuntikausia julmasti huumattuna hyväksikäytetty …..

Nämä eivät ole ihmisen tekoja vaan petojen- pedoille olisi määriteltävä ihan eritason tuomiot kuin ihmisille.

Onko nyt näin- että tässä ei pystytä edes asettamaan mitään rajaa tuomiolle tekojen ollessa niin käsittämättömän törkeitä- tässä tulee nyt vastaan seksuaalirikosten rangaistuksen määrittely- pituudet ja miten pitkän tuomion ko. teoista voi antaa. Nyt on laki polvillaan ja riittämätön tämä asia edessä.

Mikään laki tai terapia, mitkään rahalliset korvaukset eivät palauta uhreille sitä mikä heiltä on riistetty. Lapsuudelle, ja lapsen oikeudelle suojeluun on kansainväliset säädökset. Lapsen oikeudelle koskemattomuuteen ja turvaan on samoin kansainväliset viivat piirretty. Jos minä ihmisenä koen nyt olevani umpikujassa siinä asiassa millaisen tuomioin ko. tekijöille haluaisin saattaisin haluta sellaisen, että sitä ei seksuaalirikoksissa ole Suomessa aikaisemmin koettu. Olemme vuosia ääneen huutaneet seksuaalirikosten rangaistuksen olevan heikkoja ja vähäisiä suhteessa tekoihin ja niiden seuraamuuksiin. Miksi oikeuslaitos ei ole reagoinut? Miksi eduskunta ei ole reagoinut. Onko se helppoa katsoa sivusta uhrien kokemuksia ja lukea heidän kärsimyksiään ja vuosien selvitymiskertomuksia jos se asia ei koske omaa perhettä?

Uskon vankasti, että jos hallituksen jäsenen lapsi olisi joutunut rikollisringin toiminnan kohteeksi olisi meillä kaksinkertaiset rangaistukset tai jopa kolminkertaiset- tai jopa elinkautinen.

Ilkka lehdessä oli otsikko" MIKSI IHMESSÄ ET HUUTANUT APUA".... Edelleen jatkettiin, että aina ei ymmärretä, että pelko lamaannuttaa uhrin ja saa hänet alistumaan tekoon- Mielestäni tähän voisi jatkaa näin- Pelon lisäksi lapsi taatusti pelkää, että hänet tapetaan- kuka tietää mitä kauhukuvia lapsi mielessään käy läpi kohtalostaan? ja alistuessaan ajattelee, että ehkäpä minua ei tapeta kun en vastustele. Näin ainakin psykolgisesti itse ajattelisin jos vahvempi henkilö raiskaisi minut.

Jutussa edelleen mainitaan, että vastuu raiskaamisesta on aikuisen. Pitääkö se erikseen mainita. Jokainen tervejärkinen aikuinen tajuaa ettei ketään saa raiskata. Mutta psykopaatti, pedofiili ym haluaa raiskata- he ovat sairaita ihmisiä. Edelleen artikkeli käsittelee mitä henkisiä vaurioita voi aiheutua uhrille seksuaalisesta hyväksikäytöstä!  Huumattu lapsi- jota on jopa 10 tuntia raiskattu ja hyväksikäytetty- millaisin vaurioin hän jatkaa elämäänsä- yksin jumala tietää- yksin lapsi kärsii- ja yksin hänen perheensä on koko prosessin keskellä.

Nyt on aika siis herätä siihen, että meidän mädässä oikeuslaitoksessa mättää jokin. Aikaisemmin mainitsemani Jusufin tekemä anaaliraiskaus- joka on aina väkivaltainen ja brutaali teko- oikeus antoi Jusufille armoa, koska 10- vuotias lapsi ei vastustellut. Nyt mielenkiinnolla seuraan- miten oikeus reagoi näihin raiskauksiin jossa ei ole vastusteltu huumaamatta- ja sitten on myös huumattu, ettei ole pystytty vastustaa.

Ihminen on pahempi kuin eläin, edes petoeläin ei ole niin paha kuin ihminen jolla on sisällään pedon sielu. Toivon elinkautista rangaistusta näin julmista raiskauksista- pitkäkestoinen brutaali anaaliraiskaus on törkeyden huippu. Raamatusta ottaisin lauseen, sen minkä teette yhdelle näistä pienimmistä sen te teette minulle, sanoo Jeesus- ja myllynkivi pitää kaulaan vierittämän näille pedoille.

Erään lukijan takia joka ei ymmärtänyt asiaa vaan kyseenalaisti sen mitä tässä kirjoitan ja väitti että annan kuvan että ei apua huutaneet ovat syyllisiä muka mielestäni raiskaukseen! Vaikka oletkin trolli ja ilkeä sellainen- muiden trollien väärinymmärryksen poistamiseksi, lisään- UHRI ON VIATON_ AINA_ VAIKKA OLISI HALVAANTUNUT TEON AIKANA EIKÄ PYSTYISI VASTUSTELLA!- Munat pois on mun tuomio. JA jos joku pedo lukee tämän jutun kannattaa uskoa että karma on olemassa.

Olenko uskova?- olen asioissa joissa esille nousee moraali ja etiikka- raamatussa on hyvät eettiset ohjeet elämämme matkalle.

Mitä sanoisin näille lukemattomille lapsille, jotka ovat joutuneet petojen käsiin? Olen sanaton- sanoisin- älä anna tämän tuhota itseäsi, koska nämä ihmiset olivat äärettömän pahoja- jos et selviä elämään normaalisti ja pysty toipumaan ovat nämä pedot voittaneet- ja sitähän me emme halua, vaan taistelemme kaikin keinoin mitä yhteiskunta, terapiat, ym voivat auttaa, että nämä uhrit toipuisivat ja voittaisivat tämän itselleen tapahtuneen rikoksen seuraamukset, ja sitäkautta eivät antaisi pahuuden ja pahojen ihmisten tuhota ainutkertaista elämäänsä. Ihminen on särkyvä ja särjettävissä – mutta kaikin voimin on kohotettava käsi kohtia valoa ja toipumista elämään. Ainutkertaisen elämän alusta alkaminen- varjosta valoon- uhriudesta uuteen rohkeuteen ja taistella itsensä voittajaksi- muistaen että peto on suurin häviäjä. – Minna

 

minskukoskela
Kauhava

Elämän mittaisella matkalla kanssa ihmisenä. Politiikka ja yhteiskunta ilmiöineen kiinnostaa. Pidän historiasta- ja olen tutkijaluonne. Entinen sotilaskotisisar, ja kapiaisen vaimo, Ilmask /kauhava jäi sydämeen. Sotahistoria kiinnostaa,aiheiden pohtiminen, jotka liittyvät myös maanpuolustukseen.Olen myös realistinen maailmaparantajatyyppi, rakastan luontoa ja eläimiä. Jonkinlaisia Äiti- theresa oireita koen ajoittain- nuorena enemmän, vanhemmiten realiteet ovat nousseet esteeksi.
Olen lähihoitaja, sosiaali ja terveysalan ammattilainen; Kokemusta ihmiselämän kaikista puolista(tämän voit todeta blogi kirjoituksistani) Opiskelen yhteiskuntatiedettä,ja sosiaalialaa. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Ihmisarvo on jakamaton,ja ihmisen perusoikeudet on turvattava. Rakastan luontoa ja eläimiä.Olen sosiaalinen ja avoin. Pidän asioiden pohtimisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu