Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Huumattujen poikalasten brutaalit raiskaukset suututtaa- elinkautinen tuomio!


Eräässä aikaisemmassa blogissani yritin selittää teille arvoisat lukijat pienen 10-vuotiaan tytön puolustuskyvyttömyyttä brutaalissa piharaiskauksessa.

Tuomiota annettaessa laskivat tuomarit häpeällisesti sen asian, että lapsi ei ollut kyennyt puolustautumaan raiskaajan eduksi. Jusuuf sai siis edukseen Suomalaisen lapsen pelkohalvauksen. Jos ajattelen itseni kymmenvuotiaana en tiennyt mikä on yhdyntä, enkä mitään muutakaan. Jollei ajat ihan radikaalisti ole muuttuneet, eivät minunkaan tyttäreni ole tienneet sen enempää 10-vuotiaana. Normaalisti aikuiset suojelevat lapsuutta ja pitävät kymmenvuoden ikää  viattomuuden aikana  ja kehityskautena. Aikuisten asiat ja seksuaalisuus eivät kuulu 4-5 luokkalaisille lapsille. Toisaalta jos valistusta olisi suojaisiko sen lapsiamme raiskauksilta? No ei todellakaan.

Uhrien ääni on jäänyt hiljaiseksi suorastaan vaimeaksi ja kadonnut bittiavaruuteen valon nopeudella.

Nyt on paljastunut kaamea, suorastaan petojen pedofiilirinki, jossa on väkivalloin ja huumeiden avustuksella seksuaalisesti hyväksikäytetty poikalapsia alkaen 6 ikävuodesta -15 ikävuoteen. Vuosiakausia kestänyt julma, sietämätön, brutaali, petomainen ihmislauma on vienyt lapsilta viattomuuden, jonka hintaa ei pysty määrittämään missään rahassa. Lapsia on tuntikausia julmasti huumattuna hyväksikäytetty .....

Nämä eivät ole ihmisen tekoja vaan petojen- pedoille olisi määriteltävä ihan eritason tuomiot kuin ihmisille.

Onko nyt näin- että tässä ei pystytä edes asettamaan mitään rajaa tuomiolle tekojen ollessa niin käsittämättömän törkeitä- tässä tulee nyt vastaan seksuaalirikosten rangaistuksen määrittely- pituudet ja miten pitkän tuomion ko. teoista voi antaa. Nyt on laki polvillaan ja riittämätön tämä asia edessä.

Mikään laki tai terapia, mitkään rahalliset korvaukset eivät palauta uhreille sitä mikä heiltä on riistetty. Lapsuudelle, ja lapsen oikeudelle suojeluun on kansainväliset säädökset. Lapsen oikeudelle koskemattomuuteen ja turvaan on samoin kansainväliset viivat piirretty. Jos minä ihmisenä koen nyt olevani umpikujassa siinä asiassa millaisen tuomioin ko. tekijöille haluaisin saattaisin haluta sellaisen, että sitä ei seksuaalirikoksissa ole Suomessa aikaisemmin koettu. Olemme vuosia ääneen huutaneet seksuaalirikosten rangaistuksen olevan heikkoja ja vähäisiä suhteessa tekoihin ja niiden seuraamuuksiin. Miksi oikeuslaitos ei ole reagoinut? Miksi eduskunta ei ole reagoinut. Onko se helppoa katsoa sivusta uhrien kokemuksia ja lukea heidän kärsimyksiään ja vuosien selvitymiskertomuksia jos se asia ei koske omaa perhettä?

Uskon vankasti, että jos hallituksen jäsenen lapsi olisi joutunut rikollisringin toiminnan kohteeksi olisi meillä kaksinkertaiset rangaistukset tai jopa kolminkertaiset- tai jopa elinkautinen.

Ilkka lehdessä oli otsikko" MIKSI IHMESSÄ ET HUUTANUT APUA".... Edelleen jatkettiin, että aina ei ymmärretä, että pelko lamaannuttaa uhrin ja saa hänet alistumaan tekoon- Mielestäni tähän voisi jatkaa näin- Pelon lisäksi lapsi taatusti pelkää, että hänet tapetaan- kuka tietää mitä kauhukuvia lapsi mielessään käy läpi kohtalostaan? ja alistuessaan ajattelee, että ehkäpä minua ei tapeta kun en vastustele. Näin ainakin psykolgisesti itse ajattelisin jos vahvempi henkilö raiskaisi minut.

Jutussa edelleen mainitaan, että vastuu raiskaamisesta on aikuisen. Pitääkö se erikseen mainita. Jokainen tervejärkinen aikuinen tajuaa ettei ketään saa raiskata. Mutta psykopaatti, pedofiili ym haluaa raiskata- he ovat sairaita ihmisiä. Edelleen artikkeli käsittelee mitä henkisiä vaurioita voi aiheutua uhrille seksuaalisesta hyväksikäytöstä!  Huumattu lapsi- jota on jopa 10 tuntia raiskattu ja hyväksikäytetty- millaisin vaurioin hän jatkaa elämäänsä- yksin jumala tietää- yksin lapsi kärsii- ja yksin hänen perheensä on koko prosessin keskellä.

Nyt on aika siis herätä siihen, että meidän mädässä oikeuslaitoksessa mättää jokin. Aikaisemmin mainitsemani Jusufin tekemä anaaliraiskaus- joka on aina väkivaltainen ja brutaali teko- oikeus antoi Jusufille armoa, koska 10- vuotias lapsi ei vastustellut. Nyt mielenkiinnolla seuraan- miten oikeus reagoi näihin raiskauksiin jossa ei ole vastusteltu huumaamatta- ja sitten on myös huumattu, ettei ole pystytty vastustaa.

Ihminen on pahempi kuin eläin, edes petoeläin ei ole niin paha kuin ihminen jolla on sisällään pedon sielu. Toivon elinkautista rangaistusta näin julmista raiskauksista- pitkäkestoinen brutaali anaaliraiskaus on törkeyden huippu. Raamatusta ottaisin lauseen, sen minkä teette yhdelle näistä pienimmistä sen te teette minulle, sanoo Jeesus- ja myllynkivi pitää kaulaan vierittämän näille pedoille.

Erään lukijan takia joka ei ymmärtänyt asiaa vaan kyseenalaisti sen mitä tässä kirjoitan ja väitti että annan kuvan että ei apua huutaneet ovat syyllisiä muka mielestäni raiskaukseen! Vaikka oletkin trolli ja ilkeä sellainen- muiden trollien väärinymmärryksen poistamiseksi, lisään- UHRI ON VIATON_ AINA_ VAIKKA OLISI HALVAANTUNUT TEON AIKANA EIKÄ PYSTYISI VASTUSTELLA!- Munat pois on mun tuomio. JA jos joku pedo lukee tämän jutun kannattaa uskoa että karma on olemassa.

Olenko uskova?- olen asioissa joissa esille nousee moraali ja etiikka- raamatussa on hyvät eettiset ohjeet elämämme matkalle.

Mitä sanoisin näille lukemattomille lapsille, jotka ovat joutuneet petojen käsiin? Olen sanaton- sanoisin- älä anna tämän tuhota itseäsi, koska nämä ihmiset olivat äärettömän pahoja- jos et selviä elämään normaalisti ja pysty toipumaan ovat nämä pedot voittaneet- ja sitähän me emme halua, vaan taistelemme kaikin keinoin mitä yhteiskunta, terapiat, ym voivat auttaa, että nämä uhrit toipuisivat ja voittaisivat tämän itselleen tapahtuneen rikoksen seuraamukset, ja sitäkautta eivät antaisi pahuuden ja pahojen ihmisten tuhota ainutkertaista elämäänsä. Ihminen on särkyvä ja särjettävissä - mutta kaikin voimin on kohotettava käsi kohtia valoa ja toipumista elämään. Ainutkertaisen elämän alusta alkaminen- varjosta valoon- uhriudesta uuteen rohkeuteen ja taistella itsensä voittajaksi- muistaen että peto on suurin häviäjä. - Minna

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Olenko uskova?- olen asioissa joissa esille nousee moraali ja etiikka- raamatussa on hyvät eettiset ohjeet elämämme matkalle."

Tarkoitatko esimerkiksi sitä Raamatusta löytyvää periaatetta, että raiskauksen uhri, jonka ei kuulla huutavan apua, on itse syyllinen tapahtuneeseen? Jos et, miten tarkalleen ottaen poimit ne omat rusinasi pullasta?

Katriina Minna Koskela

Haluatko tahallaan käsittää väärin? No tee sitten niin ole hyvä. Mistä vedit sen että raiskauksen uhrin joka ei huuda apua väittäisin olevan syyllinen? OIKOLUE! Pitääkö tämä sinulle tavata- pedot- elinkautinen, munat pois- uhri on viaton- aivan sama mitä sinä siinä lässytät!

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Sinä sanoit, että Raamatussa on hyvät eettiset ohjeet. Tuo on yksi Raamatusta löytyvistä eettisistä ohjeista. Kenellä nyt on ongelmia lukemisen kanssa?

Oikolukeminen tarkoittaa kirjoitus- ja kielioppivirheiden korjaamista. En nyt ajatellut olla niin pikkumainen, että moiseen ryhtyisin, varsinkaan kun tuskin itsekään kirjoitan virheetöntä tekstiä.

Henkilökohtaisesti olen sillä kannalla, ettei eettisiä ohjeita kannata etsiä muinaisista paimentolaissaduista.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #3

Voit pilkata raamattua niin paljon kun haluat- se on kuitenkin asiatonta ja rumaa- vaikka olet ateisti ja pidät raamattua paimentolaisten kirjana et voi tulla loukkaamaa ihmisiä,jotka haluavat kirjoituksissaan käyttää sen moraalisia vertauksia- joskus jos vaihtoehto olisi sanoa sellainen tuomio mistä täällä itse joutusi poliisitutkintaan on parempi heittää mllynkiviä-. Jokaisella on oma kirjoituksellinen tapa,ja minulla on huumoria,vertauksia sekä tuomioita. Mutta jos tapa ei miellytä- voit lukea muista sivuja- vaikka viheranarkistejen ,femisnistien ym jotka eivät piittaa ainakaan raamatun moraalisista lauseista tuon taivaallista. Heippa ja terveemenoa,

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #5

"Voit pilkata raamattua niin paljon kun haluat- se on kuitenkin asiatonta ja rumaa- vaikka olet ateisti ja pidät raamattua paimentolaisten kirjana et voi tulla loukkaamaa ihmisiä,jotka haluavat kirjoituksissaan käyttää sen moraalisia vertauksia"

Toivottavasti johdonmukaisuuden vuoksi noudatat samaa periaatetta ajatuksissasi kaikkien muidenkin uskontokuntien pyhistä kirjoista ja vakaumuksesta.

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen Vastaus kommenttiin #7

Miksi pitäisi, jos pitää raamattua oman ohjenuoranaan niin miksi pitäisi noudattaa samaa periaatetta muiden uskontokuntien pyhistä kirjoista ja vakaumuksista.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #5

Uskonrauhapykälä nähdäkseni sellainen, että siihen kuuluu raamattu. Sitä ei siis nähdäkseni saa käyttää WC-paperina tai muuta vastaavaa, vähän samaan tapaan kuin ei saa Muhammedia piirtää.

Mutta, raamatussa olevien asioiden esille tuonti ei kuitenkaan riko uskonrauhaa.

Kyllä sen pitäisi olla yleisessä tiedossa, että raamatussa jumalallisella johdatuksella tehdään kansanmurha missä tapetaan kaikki paitsi neitsyeet tytöt, jotka otetaan seksiorjiksi.

Raamattu sopii aika huonosti keskusteluun eettisiksi ohjeiksi kun uutisista saa lukea pedofiilista joka ollut kirkkovaltuustossa ja tuntee sen raamatun sisällön.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Lisätään vielä, että viime kuukausina olen käyttänyt paljon aikaa perehtymällä uskontojen piirissä tapahtuvaan lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Käytäntöjä, joilla näitä rikoksia salaillaan ja uhreja simputetaan, perustellaan nimenomaan Raamatulla. Kun törmään älyttömään väitteeseen, jonka mukaan Raamatusta muka löytyy jonkinlainen ratkaisu tällaisiin ongelmiin, en todellakaan jätä tarttumatta siihen. Sori vaan.

Terveisin ilkeä trolli.

Katriina Minna Koskela

no voi hyvänen aika- miten voit tulla syllistämään minua kirkkon kuulumatonta tai mihinkään lahkoon kuulumatonta ihmistä uskovien teoista. Pitääkö sinulle selittää kuin lapselle että maailma on paha paikka ja pahuutta asuu kaikissa ihmisissä myös uskovissa ja lahkoissa- mitä se minuun kuuluu? Kaikissa tapaukissa sama kuka on syyllinen tulen olemaan uhrein puolella ja seison sanojeni takana- ja en aio katsoa sivusta- vaan laitan taas kansalaisaloitetta että saadaaan pedot kuriin ja rangaistuksen kovemmiksi ja seuranta panta näiden raiskaajien ja pedareiden jalkaan kun he vapautuvat- jenkkityyliin poliisille tieto kun aluelle vapautuu seksuaalisenhyväksikäytön henkilö ja koko alueelle tiedotus että vanhemmat ovat varuillaan. En ole väittänyt että raamattu ratkaise- lue uudelleen puhun tuomioista- ja tuomioiden riittämättömyydestä. Mene ilkeä trolli aamukahville ja lopeta uhrien puolustajan kiusaaminen vai onkos sinulla jokin erityinen motiivi tähän?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Hyvänen aika itteäs. En syyllistä sinua mistään, vaan puutuin yhteen väitteeseen. Ilmeisesti se, että kanssasi saatetaan olla jostain eri mieltä, on sinulle ihan uutta. Vedä nyt välillä henkeä ja rauhoitu.

Katriina Minna Koskela

Haloo edelleen. Olisihan se yksi ratkaisu myllynkivi kaulaan ja mereen. Mutta kuten sanoin en hae kuin vertauksia- et ymmärrä tapaani kirjoittaa- joten parempi että menet sivulle johon kykysi ymmärtää kirjoituksia riittää! Ettei minun tarvitse estää sinua koska provoot ja haastat riitaa, etkä kunnioita blogistin omaa tyyliä.Hyvästi.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Klassinen sivuraiteelle vienti ja epäolennaiseen tarttuminen josta tulikin itse pääasia. Ja blogistiraukka (anteeksi, tarkoitan noin niinkuin yleisesti) juuttuu kinaamaan epäolennaisuuksista ja koko blogi ja sen viesti katoaa tyhjän jauhamiseen.

Näistä rikoksista ja niiden tekijöistä olen samaa mieltä blogistin kanssa siitä että jossei nyt ihan ladon taakse niin ainakin rikoksentekovälineet tulisi luovuttaa valtiolle hävitettäviksi. Ja loppuiäksi linnaan.

Tuo eduskuntavaaliehdokkuutesi saattaa ärsyttää joitakuita ja tänne kirjoittelu on näin vaalien alla kärsinyt pahan inflaation - monikaan ei kirjoita mitään mutta blogikirjoittajien määrä moninkertaistuu juuri ennen vaaleja ja vaalien jälkeen kato on kova. Eli kaiken nähneet kyynikot, joihin kyllä luen itsenikin, eivät aina jaksa uskoa asian vilpittömyyteen. Sarkasmi nostelee kommenteissa päätään?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Nyt olet sitten käynyt rääkymässä muiden blogikirjoitusten kommenteissa, että puolustan raiskauksia ja poliisin pitäisi kiinnostua minusta. Onko häpeän tunne lainkaan tuttu kaltaisellesi valehtelijalle?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Lastenraiskaajia vastenmielisempiä ihmisiä ei ole olemassa, mutta yhtä oksettavia tapauksia kyllä löytyy - nimittäin ne, jotka perättömästi syyttävät toisia lasten raiskaamisesta tai sen puolustelusta. Tänään sinä, Minsku, olet onnistuneesti liittynyt siihen ylvääseen porukkaan. Onko ns. voittajan fiilis?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset