Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Vastaväite Antti Koskelan Vaasanpiirin vaaliennusteeseen.

 

Blogisti Antti Koskelan (sukunimi kaimani) keskittyy pohjanmaahan hyvin mustavalkoisesti ja  yllätyksettömästi.

En tiedä asuuko Antti Koskela millään pohjanmaan raitilla, ja onko hän mahdollisesti elänyt täällä Suomen euhun kuulumisen vuosina? Sekä viimeisten kahdeksan vuoden hallitusten aikana, jolloin pohjanmaan maaseutu on rapistunut, nääntynyt, ja on kuin viimeisillä voimillaan eteenpäin raahautuva osuman saanut vanha isosarvinen hirvi, joka on nähnyt vuosia ja kymmeniä metsäläisenä- mutta ei mitään tälläistä, jossa vihreiden ja punikkien sanalliset luodit vievät hapen, lihan ja maidonkin ihmisten suista ja käsistä. Vievät politiikallaan maaseudulta toimeentulon, ja ihmiset köyhtyvät, eikä lihaankaan eikä maitoon enää ole edes varaa. Maitotuotanto vaaraantuu vihervasemmiston toimesta, samoin lihantuotanto. Törkeää!!

Pääkaupunki seudulla elää vihervasemmisto ja sen unelma lihattomasta ja maidottomasta Suomesta.

Viherasemmisto, jopa halveksuu maanpuolustusta,ja maanpuolustustutkimuksessa, jonka sisäministeriö tilasi vihervasemmisto laski maanpuolustuksen taso niin paljon, että media ilmoitti koko suomen maanpuolustustahdon laskeneen. Totuus on,että vain vihervasemmiston maanpuolustustahto on laskenut.

Miksi vihervasemmisto ei halua puolustaa maataan? Eivätkä sen metsät ja järvet olekaan sille rakkaita. Taivaan sini ja lumen valkoisuus? Sinivalkoinen. Tuskin. Uskon vihervasemmiston lempivärin olevan vihreäpunainen.

Tämä jopa varmistetaan sillä, kun tiedetään Suomen hyvinvointipiirien leikkivän piirileikkejä uudenmaan seudulla, kehä kolmosen sisäpuolella unohtaen mettäsuomen olemassaolon. Meillä on maaseutu täällä, meillä viljellään jos voidaan, meillä on lihantuotantoa, maitotiloja ym. Me olemme paljolti tuotannossa kantava voima maataloudessa.

Siitäpä kehäkolmosen elitistikerhot viis veisaa- pohjalaiset on pantu kurihin- ja otettu niiltä varuskunnat, voimme varmasti kiittää ratkaisusta ei valkoisia! Kuten Antti Koskela kuvaa seudun olevan valkoisten aluetta- niiden, jotka kunniakkaasti ja innokkaasti puolustivat isänmaata sodanaikana.

Kuten Antti Koskela kuvaa vaaliennusteessaan. Me valkoiset tulemme tapamme näyttämään!

Antti Koskela kuvaa pohjanmaata Suomen valkoisimmaksi alueeksi. Onneksi näin on. Voimme vain kuvitella maaseudun tulevaisuutta vihreiden ja punaisten käsissä. Ennustan ja toivon, etteivät vihreät ja vasemmisto saakaan yhden yhtäkään kansanedustajaa tältä alueelta. Koskela mainitsee Demareita olleen vain kaksi vuodesta 2017, Ja hänen mukaansa alueen 14 kansanedustajaa edustaa porvaristoa.

Millaista porvaristoa Antti Koskela löytää pohjanmaan raiteilta? Isäntämiehiä, yrittäjiä, tavallisia ihmisiä, joille oman kotiseudun rakentaminen on tärkeää. Pohjanmaata on kuritettu rankasti. Syynä on sen maanpuolustuksellinen halu ja valkoisuus kuten Antti Koskela kuvaa. Olemme valkoisia. 

Tästä syystä maatalous ja aluepolitiikka siis potkii pohjalaisia päähän- nyt on vielä tärkeämpää kuin koskaan pitää Suomalainen linja- valkoisuus- maanisäntien ja yrittäjien, sekä maatalouden puolia.

Minun arvioni on se, että vanheneva juurensa ja arvonsa murtanut keskusta Juha Sipilän oudon politiiikan ja rahanahneuden keulakuvana ollut laiva uppoaa. Emme unohda kansan kuritusta. Keskustan tilalle nousee edustajia kansalaispuolueesta, ja seitsemäntähden liikkeestä- sekä perussuomalaisista. Maaseudun toivo on isänmaallisissa ihmisissä, jotka eivät unohda pohjalaisia.

Kehäkolmosen sisäpuoli on pieni osa Suomea- mutta ei silti vaikka on pääkaupunkiseutua- sovi unohtaa, että muuallakin on elämää. Vaalijytky on tulossa, koska pohjalaiset ovat kyllästyneet palvelujensa menettämiseen, kyykyttämiseen, ja riistämiseen. Me pohjalaisen haluamme sanella politiikkaa jossa saamme sanoa sanamme.

Me valkoiset, olemme isänmaan kantava voima- jossa on kansaa sen kaikista kerroksista, ja meitä yhdistää rakkaus kotiseutuun pohjanmaahan. Ei missään voi katsoa paljaalla silmällä niin kauas kuin pohjanmaan lakeuksilla- siellä voit seistä pellolla, ja katsoa lintujen leikkiä- talvella on latua luonnossa, ja metsön eläimiä. Susiakaan täällä ei pelätä-kuten muualla. Luonto on osa elämäämme- ilman vihreitäkin. Valkoiset veljet ja sisaret. Jytky on tulossa. -Minna

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Minusta Antti Koskelan arvio oli aivan hyvä, tällaisena Vaasan vaalipiirissä asuvana, joka ei kyllä missään nimessä käyttäisi itsestään nimitystä "valkoinen", vaikka ei kuulu vasemmistoonkaan.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Vaasalaisena jättäisin jo nämä valkoiset ja punaiset historiaan.

Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela
Käyttäjän minskukoskela kuva
Katriina Minna Koskela

Peukut pystyyn - me valkoiset näytetään taas :)

Käyttäjän MikkoMarttila kuva
Mikko Marttila

Kyllähän tässä arviossa on ei niin yllätyksellisesti puoluepolitiikkaa tukevan ihmisen pyrkimys nostattaa omaa näkyvyyttään repimällä irtopisteitä menneisyydellä, joka on ollut kaiken kaikkiaan selvä osoitus siitä, mihin päädytään, kun sekaannutaan vapaiden ihmisten elämään ja muutetaan sekin pakkovallaksi. Poltetun maan taktiikkaa kaikki tyynni - Jos en minä saa, niin et saa sinäkään!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset