Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Sampo Terho- ja raja kii/ palautus, ei kommentointi oikeutta?

Sampo Terhon kootut selitykset?

Minulla on kiire, ja tapaaminen klo 11.00. Päädyin uuden suomen puheenvuoroja katsomaan ja sain kyllä sätkyn. Yksi sun toinen hallituksen korruptio- katastrofi ministereistä on alkanut syödä sanojaan ja vanhoja lakkejaan kaapeistaan :O . Sampo Terho räjäytti potin tänä aamuna päätyessään perustelemaan elintasopakolaisten saapumista Suomeen hallituksessa oloaikanaan. OHOOOOO... ja kyllä on pokkaa ainakin.

Terho perustelee asylum kuiskauksia kansainvälisin säädöksin, ja suorastaan valehtelee, ettei Suomella olisi ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa ihmisten valua sisään? Oli todellakin. Juurikin se sääntö, että turvapaikkaa on haettava ensinmäisestä maasta joka on turvallinen- ennen Suomea oli näitä maita lukemattomia.

Oikeastihan näiden elintasopakolaisten kohdemaa oli Ruotsi- mutta kuten Ruotsi on myöhemmin tunnustanut sen kapasiteetti vastata näihin saapumisiin täyttyi- ja se alkoi laskea ihmisiä kohti Suomea- kertomatta näille ihmisille, että matkanne jatkuu kohti Suomea. Suomen rajalla olisimme voineet heti käännyttää tulijat takaisin Ruotsiin.

Siihen meillä olisi ollut täysi oikeus. Mutta miksi näin ei tapahtunut? Tähän voisi rehellisesti vastata- hallitus, presidentti, puolutusvoimain komentaja ja rajavartijalaitoksen komentaja sekä eu johto.

Jossakin puhelinlinjat kävivät kuumana jo siinä vaiheessa kun Ruotsi "totesi" tai halusi todeta kapasiteettinsa täyttyneen. Valtiovallalla on kaiken järjen mukaisesti jo tiedossa saapuva "paketti". Meille kansana valehdeltiin.

Tulijoista oli infottu ja kysytty epävirallinen kanta presidentiltä- ym korkeilta tahoilta. 32 000 asylum kuiskausta lyhyessä ajassa olivat jo vaatineet kuukausien valmistelun, joten paketin toimitusaika oli tiedossa?

Suomeen oli perustettu niin nopeasti? tai salaa ja hitaasti useita yksityisiä vastaanottokeskuksia ja myös sprn toimittamia?

Kusetusta kaikki tyynni. Sampo Terhon kyseiseen blogiin ei päässyt vastaamaan- joten on turha toivoa neutraalia keskustelua ko. asiassa. Kyllä Sampo tietää että nyt ei saippualla pesu auta, ja blogiin tulisi niin paljon vastauksia ettei hän pystyisi kösitellä niitä.

Miksi Sampo Terho haluaa nyt pestä itsensä ja selitellä tapahtunutta? Sampo Terho tiedätte, millainen hintalappu on paketissanne, jota perustelette kansainvälisin ihmisoikeuksin? Millainen hinta on paketissa jossa on raiskatut nuoret lapsemme ja terroristisin motiivein murhatut Suomalaiset.

Kannattiko ottaa sikaa säkissä. Turvallisuuspoliitikka on täysin epäonnistunut jos se päästää maahan paperittomia ja tietää heidän tahallaan hävittäneensä ne. Sisäministeri saisi erota. Turvallisuudesta vastaavat johtavat henkilöt saisivat hävetä. itse suuren vokkikylän asukkaana seurasin kaikki nämä vuodet "pakolaisten " matkustelua vapaata sellaista Suomen sisällä vokista toiseen- ja kototuttamista lasten ja nuorten keskelle, kulttuurista ja henkilöllisyyden varmistamattomuudesta huolimatta. KAUHISTELEN!

Emme voi perustella pakolaisten oikeuksia sen kummemmin kansainväisin sopimuksin- jos emme perustele lastemme oikeuksia kansainvälisin oikeuksin turvaan ja koskemattomuuteen omassa maassaan. Nythän todellisuutta on se, että lastemme oikeudet ovat kansainvälisesti surkeassa jamassa raiskaustilastoissa!

Tänään tuli tieto, että yli puolet seksuaalirikoksista on muualtatulleita (pakolaisia). 

PÄÄTÖKSISTÄ PITÄÄ KANTAA VASTUU

Hallitus toimii hitaasti kaikissa pakolaisiin liittyvissä asioissa- tyhmä kansakin tajuaa että kyse on tienaamisesta ja turvapaikkabisneksestä- kuudetta valitusta kehiin- palautuksia ei tapahtu- ja lupia heltiää seksuaalirikollisille- ym. Onko meillä oikeasti näin saamaton hallitus, ja eduskunta- näin välipitämätöntä turvallisuuspolitiikkaa omaa kansaa kohtaan. ON- SE ON TOTUUS.

Mihin vetoamme?

Sampo Terhon puhtaaksi pesu epäonnistui- ja myös koko hallituksen ja nykyisen eduskunnan. Suomella ei ole velvollisuutta pitää raiskaajia, potentiaalisia terroroistejä eikä myöskään elintasopakolaisia.

Suomesta vaan pitää EUn kansallisuuden monikultturisuus suunnitelman mukaan tehdä yhtä monikulttuurinen ja sen ongelmainen maa kuin muut euroopan maat jo ovat! Se on suunnitelma- monikulttuuriseuden jako ja tasajako myös näistä ongelmista-yhteiskunnan ja kansan etnisyyden sekoittaminen pakolla.

Älkäämme unohtako, että ENGLANTI; RANSKA; JA RUOTSI, OVAT VALLOITTAJAMAITA.

Heillä on omista valloitushistoriastaan johtuvaa moniuskontoisuutta ja kulttuurisuuttaan- siksi vielä vähemmän näen, ettei Suomen joka ei ole koskaan historiansa aikana ole alistanut mitään maata ja kansaa oman yhteiskuntansa palvelijaksi on oikeus olla toteuttamatta eu suunnitelmaa.

Hinta, joka moraalisesti on nykyisellä hallituksella ja eduskunnalla otsassaan elintasopakolaisuudesta, on vankiloiden tilastoissa, ihmisten kuolemia, raiskauksia ym. Kuolemille ei voida asettaa hintaa koska ihmisarvoa ei voida mitata rahassa. Mutta voidaan todeta, että syntilista on pitkä.

Nyt on muutoksen aika- valitukset loppukoon- ja palautukset alkakoon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Terho tietää itsekin puhuvansa paskaa, joten on varminta estää kommentointi.

Siinä tilanteessa kun kukaan ei enää noudata yhteisiä sääntöjä, vain tyhmin noudattaa niitä loppuun asti. Suomi suostui olemaan se idiootti.

Katriina Minna Koskela

Yhdyn sinuun Mika Lehtonen. <3

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kansalaispuolueesta on kehittymässä persujakin ankarampi impivaaralaispuolue. Mikäs siinä. Ihmisarvo on jakamaton ja ihmisen perusoikeudet on turvatta. Paitsi ulkomaalaisten?

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Oman maan kansalaiset ensin.. Näin se vaan menee!

Samanlailla sinä pistät oman perheen ensin naapureita?

Katriina Minna Koskela

hmmmm- mistä teitä riittää, jotka ette näe oman kansanne kärsimystä- ette näe kusetusta-ette näe että joku ihminen voisi haluta kansansa ja köyhien parasta- ette nää että joku haluaa antaa naapurille leipää kun on leiponut. Perinteisiä arvoja... On se vaan niin että on tainnut ihmisen olemus sokeutua. Mielestäni tämän maahan valuneen kriminaalinen porukan tulossa ei ollut mitään inhimillistä Suomalaisia kohtaan. Menemmekö me Irakiin raiskaamaan ja tappamaan ihmisiä tai tekemään sinne terroristisiä tekoja?EMME- jos menisimme meidät tapettaisiin HETI.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Jos impivaaralaisuus on sitä mitä sen olen käsittänyt Kiven tarkoittaneen, niin sitä esiintyy nykyisin enimmäkseen maahanmuuttajissa.

Katriina Minna Koskela

Pekka Siikala- ei asia ole mustavalkoinen kuten en minäkään. Ihmisarvo on jakamaton - mutta sosiaaliturvan hyväksikäyttö tekee kohta sen jakamisen mahdottomaksi. Miksi pitää aina vetää ihmisarvo joka asiaan. ? Jos on kyse hyväksikäytöstä, raiskauksista ja murhista mitä ihmisarvolla? Lähtökohtaisesti raiskauksien ja murhien ja väärinperustein turvaa hakevat rikkovat muiden ihmisarvoa? Eikö totta?.... Ihmisen arvo ja sen jakamattomuus on monimutkainen asia, jos menen Irakiin vaatimaan ihmisarvoa itselleni- mahdanko saada? Jos menen kristittynä? Miten käy? Se, että ihmisarvo on ihmisarvo- ymmärtääkö irakilaiset ym edes siitä mitään? Koitapa kysyä heiltä joskus millainen on ihmisarvo ja kenelle se kuuluu!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

En jaksa uskoa että plokisti tietäisi paremmin kuin Terho..

Katriina Minna Koskela

Jaaa aaa.. en jaksa uskoa että olisin sokea koska näen. Kiinteästi seurannut loikkaamista, jota te jotka olette yhteiskunnan korkeissa asemissa pidätte sitä hienona ja normaalina asiana-että ihminen voi loikkia kuin pupujussi puolueesta ja pettää lupaukset ja sitten kansan pitäisi uudelleen luottaa ko. henkilöön? Vallan erikoista kansan tyhmänä pitämistä!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset