Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Toimitushallitus- Sipilä ei siis eronnutkaan!KIEROA!!

Well done Sipilä- enpä olisi osannut olla yhtä juonikas eroasiassa kuin sinä ja keskustapuolueesi. Tavallinen kansa jo riemuitsi erostasi, ja jopa luuli että päästät meidät piinasta. Tapasi hoitaa Suomea yrityksenä, jonka osia on myyty ympäriinsä ja jonka rikkauksia on riistetty siunauksellasi kaivostoiminnassa, jota ulkomaalaiset kaivokset tekevät on törkeää isänmaan ja kansan pettämistä.

Oletko koskaan kuullut sanaa "silmäänkuseminen", tämä ei tietenkään kuullosta kauniilta puheelta näin hienolta naiselta kuin minä olen, mutta onhan minun tehtäväni tuoda kansan tuntemukset julki, koska olen itsenkin osa kansaa. Minusta kusit ainakin minua silmään neljä pitkää vuotta, ja ne tuntuivat sadalta vuodelta- ja ihmettelin, että kauanko SAAT tehdä ja sanoa ja perua ja sanoa ja taas -taas. Ikäänkuin hallitus olisi ollut koko Suomen historiallinen uusi VALEHTELIJOIDEN KLUBI.

Kyllä sinä Sipilä bisnestä osaat tehdä kaikesta ja kaikkialla. Sanotaan, että kaikista paatunein bisnesmies ei ajattele hetkeäkään mitä on myymässä, vaan sitä hintaa mitä siitä saa.

Suomi on myytävänä. Sipilä voisi nyt sitten jo paljastaa millainen hintalappu on maassa nimeltä Suomi, ja myydäänkö koko maa Suomen kansan jalkojen alta- ja mihin kansamme täytyy siirtyä uusien omistajien tieltä?

ELÄMÄÄ jo nähneenä voisin jopa todeta hallituksen olleen korruptio-hallitus. Miten ihmeessä kansa kerta toisen jälkeen erehtyy äänestämään rahanahneita ja omia etujaan ajavia kansanedustajia valtaan?

Tiedustelulaki, jotta saadaan tavallista kansaa rekisteröityä erilaisiin ns, ryhmiin. Kuka tietää milloin "harakka kiikkuu langalla", ja kuuntelee sinunkin intiimit puhelusi odottaen saavansa tietoa elämästäsi. Mihin ne kirjataan ja kuka niitä tietoja käyttää. Uskon,että poliisit voivat jopa viihdyttää itseään tylsinä hetkinään ja kuunnella ihmisten elämisen ongelmia :) Vain mielikuvitus on rajana tässäkin asiassa. Miten Sipilä ja hänen hallituksensa saa kansan kyykkyn ja pystyy kaikkeen epämiellyttävään jatkuvalla syötöllä?

Sipilä kutsui kotiinsa, oh my god 32,000 irakilaista- eikä edes myöntänyt aiheuttaneensa sitä. Pääministerin joka ei voi tunnustaa virheitään pitäisi voida erota. Odotimme tai ne jotka odottivat humanitäärisiä pakolaisia saivatkin elintasoturisteja. Ja keskusta vaikenee ! Kansa kihisee- mutta on raudoitettu vihapuhe media varoituksin ja valjastettu facebannivankiloihin vääristä kommenteista. Suomen poliisi kuuluuttaa vihapuhetta- nyt, mutta miksei koskaan aikaisemmin esim oman romaniväestön syrjimisen keskellä?

Saimme hallintarekisterilain. Voimme haistattaa pitkät verottajalle, hyvinvointivaltiolle ja jäsentyneelle yhteiskunnalle. Enää ei omistuksen sekä  toiminnan salaaminen ole niin työlästä kuin aiemmin.

 Yritykset tulemme muuttamaan etelän saarille rekisteröidyn yhdistyksin. Järjestävät siellä laillisin sopimuksin omistuksen  niin, että edes edusmiehet eivät tiedä keneltä määräykset tulevat. Kaikki tuotot kuitenkin ohjautuvat omistajille,  ja ovat saarilla verotettavana.

Ilmasto huuhaa levisi mielenosoituksin herkkänahkaisille teineille- realiteetti on kuiten se, että vanheneva telluksemme kaasuuntuu sisältäpäin ja rähjähtää joku päivä kuten kaikki vanhat tähdet.

Media kokeili taas miten se hallitsee päätämme ja hallitseehan se.

Kun lasten raiskaukset kunniakansalaisten osalta paljastuivat- heidän tänne kutsuneet syylliset peittelivät jälkiä, vähättelivät ja vaikenevat. Miksi kukaan ei marssinut kuolleen tytön puolesta? Miksi kukaan ei marssinut terroristi-iskussa kuolleiden takia?

Koska "Gestapomme" elää, ja hengittää- Suomi muka maailman onnellisin kansa pelkää LEIMOJA, viranomaiskansioita, ja rasimiksi leimausta!  KOSKA POLIISIVALTIO- ja isoveli silmä valppaana on määritellyt mihin on oikeus ja mihin ei. Kansa sisäistää ja on orjan osansa hyväksynyt.

Taistelu aivopesusta ja alistetusta roolista yhteiskunnassa lähtee sinusta! Nyt on muutoksen aika.

SIPILÄ- ÄLÄ TULE TAKAISIN. Toivon Mikael Gabrielin laulavan seuraavaksi, kuinka lennät koneellasi Bahamaan, etkä enää palaa myymään ja köyhdyttämään Suomen kansaa. - Minna

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset