Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Keskustan yritys pelastaa vaalit - SIPILÄ EROSI. Troijanhevonen taktiikka.?

Sipilän ero ja sen perusteet on kuultu sen sata kertaa.

En olisi ikinä uskonut saavani naistenpäivänä tälläistä lahjaa- tällä on kuitattu koko vuoden lahjat jouluun saakka. Im so happy. Goodbye Sipilä i dont miss you at all. Im sure you have money and you try to come back-But i pray GOD dont let this Sipilä come and destroy motherland FINLAND. God bless Finland.

Miksi nyt? Juu, kaikki sen tajuaa. Sipilä laitettiin ulos, jotta saataisiin pelastettua keskustan tulos tulevissa eduskuntavaaleissa.

Jos, Sipilä olisi halunnut erota olisi hän jo eronnut aika päiviä sitten. Tämä nyt eroaminen kuulostaa taktiselta vedolta. Keskusta yrittää ilmeisesti vanhan sotatarinan tyylistä uudelleen tuloa.

Keskustalla on ässä hihassa, nyt Sipilä syntinen on pihalla, ja keskustalla on troijanhevonen suunnitelma?.

Sipilä on hevosen sisällä ja eduskuntavaaliedokkaat lykkivät puista troijaa Sipilä kyydissä.

Ei noin kunnianhimoinen ja kansalleen sokea mies aio luopua valtikastaan näin helpolla! Kyllä tässä on ketunhäntä kainalossa Sipilällä ja keskustalla.

En lankea loveen. Mutta pidän sekä peukut että varpaat pystyssä, toivoen ettei Sipilän kaltainen bisnesmies pääsisi enää johtamaan Suomea yritystyyliin. Sipilä on kuin autokauppias, joka on valmis myymään vaikka mitä kunhan hinnasta sovitaan.

Suomi on valtio- jossa asuu kansa. Sipilän mielestä olimme yritys, jossa on työntekijöitä nimeltä The People!Olimme yhteiskunnan orjia, työmuurahaisia elitistisen kokoomus- keskusta bisnesjohdon käsissä.

Soten tuho! Sote on yhtä sotkua.  Meillä loistava ja laadukas julkinen terveydenhuolto, josta Sipilä the bisnesman saa pitää näppinsä irti. Sairailla ihmisillä et tee bisnestä. Se bisnes loppui nyt. Uuden hallituksen ja eduskunnan pitää kehittää ja ylläpitää loistavaa ja kansainvälisesti ainutlaatuista terveydenhuoltoamme.

Olemme nähneet kunnissamme riittävästi attendon paskoja reppulääkäreitä, jos jotakin pitää kehittää niin kuntalääkäri järjestelmää.

En olisi ikinä uskonut saavani naistenpäivänä tälläistä lahjaa- Mutta unelma on käynyt toteen. Se mitä on neljä vuotta odotettu on nyt täällä. Sipilä saa lentää kauas maailmalle koneellaan. Jos olisin Sipilä perustaisin uuden yrityksen ja tuhoaisin sen. Suomi on liian kallis jonkun bisnesmiehen leluksi. - nyt se on leikin loppu- lapio jäi käteen ja itku taisi tulla. Aika aikaansa kutakin. Miten kärsivällinen oli Suomen kansa. Sipilän asema ei ole helppo, mutta jostain syystä en sääli häntä-hänkään ei säälinyt niitä ihmisiä, joiden elämän tärkeitä asioita leikkasi ja leikkasi. Sipilä- koulutuksesta ei leikata- ja leikkasit. Olet suuri valehtelija ja huono valtion taloudenhoitaja. - THE END. Tämä elokuva päättyi juurikuten sen pitikin. KIITOS !- Minna

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Jos meillä olisi loistava ja laadukas julkinen terveydenhoito, emme olisi koskaan kaivanneet sotea. Ymmärtänet hyvin, ettei suotta ole 8 vuotta yritetty uudistaa rapistunutta ja heikosti toimivaa järjestelmäämme. Kuntien taloudelliset mahdollisuudet peruspalvelujen tuottamiseen ovat rapautuneet. Tilanne muuttuu tukalammaksi vuosi vuodelta. Moni kunta joutuu elättämään yhä pienemmän väestön kunnallisverotuotolla yhä isomman vanhusväestön hoitamiskustannuksista. Pienten kuntien kestokyky ylittyy vääjäämättä. Siksi leveämpiä hartioita tarvitaan.

Siksi siis sote on edelleen välttämätön.

Katriina Minna Koskela

HOITAJANA väitän että meillä on erittäin laadukas julkinen tervydenhuolto, jota ollaan ajamassa alas jotta saataisiin terveydehuoltobisnes. Esim jo yksityisesti tehtyjä leikkauksia on jouduttu korjata sitten yliopisto tai keskussairaalatasolla. Jos et ole hoitaja etkä ole toiminut eri instansseissa ei sinulla voi olla näkemystä- väitän,että attendo ESPRS care ym ottaa rahaa mutta hoitaa paskasti. Halunnet samaa julkisen terveydenhuollon vaihtohdoksi?

Katriina Minna Koskela

HOITAJANA väitän että meillä on erittäin laadukas julkinen tervydenhuolto, jota ollaan ajamassa alas jotta saataisiin terveydehuoltobisnes. Esim jo yksityisesti tehtyjä leikkauksia on jouduttu korjata sitten yliopisto tai keskussairaalatasolla. Jos et ole hoitaja etkä ole toiminut eri instansseissa ei sinulla voi olla näkemystä- väitän,että attendo ESPRS care ym ottaa rahaa mutta hoitaa paskasti. Halunnet samaa julkisen terveydenhuollon vaihtohdoksi?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Uskon, kun näen, että hoitajana väität. Mutta kuinkahan paljon valehtelet?

Jokainen tuntemani julkisella puolella työskentelevä hoitaja kokee huonoa omaatuntoa lähes jokaisen työpäivänsä jälkeen. Potilaat jätetään heitteille, hoitoa ei organisoida, potilaat ovat pomputeltavina ja hoidon toimivuus on potilaan oman tai omaisten aktiivisuuden varassa.

Keskussairaalatasolla toiminta toimii jollain tavalla. Mutta omankin kokemukseni mukaan keskussairaalasta kotiuttaminen tapahtuu holtittomasti. Omatoimiseksi katsotun potilaan seurantaa ei järjestetä: "Soita omaan terveysasemaan, jos ongelmia tulee". HUSissa otettujen laboratoriotulosten selvittelyä varten sain puhelinajan omalta terveysasemalta 22 vuorokauden päähän.

Yksityisen lääkäriaseman kautta sain tietää, mistä sairaalassa osastohoidon aikana tehdyissä laboratoriolöydöksissä oli kyse ja aloitetun hoidon seurantakin järjestyi.

Tilanne on karmea. Syöpäpotilaita kotiutetaan ilmoittamalla kotihoitoon. Kivunlievitys jää joskus järjestämättä, kun kotisairaalalla ei ole ollut resurssia uusia potilaita ottaa. Hyvää palleatiivista hoitoa ei pystytä järjestämään kuin potilaan omin kustannuksin.

Mutta uskon, kun näin, että sinä hoitajana väität homman toimivan. Mutta uskon, että valehtelet väitteissäsi hoidon laadukkuudesta. Sinä olet nimittäin näkemyksinesi yksin. Jokainen hoitaja, jonka tunnen, kertoo ihan muusta.

En ole hoitaja enkä toimi itse eri terveydenhuollon instansseissa. Minulla on näkemys siitä, millainen on hoidon tila nykysuomessa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Hämmästyttävää: blogisti kirjoittaa kahta kieltä, joista kumpaakaan ei osaa. Kansanedustajaehdokas vielä...

Näyttävät sekä Vergilius että Homeros jääneen lukematta.

Katriina Minna Koskela

Sanatrolli liikkellä, onneksi sinä osaat minun puolesta. Minun mielestä on uskomatonta,että meillä on kurdi ja afgaani kansanedustajia jotka eivät osaa kirjoittaa kunnolla suomenkieltä- Käytän adjektiivin ilkimys, ja et oo pappia ekaa kertaa kydissä mun sivulla.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomen eduskunnassa sekä kurdi- että afgaanikansanedustajia? Nasima Razmyar erosi jo 2017 kansanedustajan tehtävästään, hänestä kun tuli Helsingin apulaispormestari. Yhtään kurdia ei taida eduskunnassa olla.

Et osaa suomea etkä näytä paljoakaan tietävän paikasta, johon olet pyrkimässä.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #6

Hmmm... Mitä luulet tietäväsi minusta? Et yhtään mitään,ja hyvä niin. Onneksi sinä tiedät kaiken , ja kun sinulla on pahaolo voit käydä kommentoimassa epäolennaisia asioita toisten blogeissa. Voit siirtyä seuraavaan ilkimoimaan miten ihmiset eivät mielestäsi tiedä elämästä tai yhteiskunnasta mitään. Taisi Sipilä olla läheinen ystäväsi koska täällä itket. Kiitos ja hyvästi.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #7

Tietämättömyytesi ja asiantuntemattomuutesi näkyy kyllä. Sinun blogiasi luki muutama ja kommentoi kaksi henkilöä. Molempia päädyit arvostelemaan.

Olisiko ollut parempi, että olisit pahoitellut antamaasi virheellistä informaatiota?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset