Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Ehdotan 10.000 e perheille v.2020-21 syntyvistä vauvoista.

Lapsiperheille kunnon kertakorvaus uudesta kansalaisesta! Lisää pellavapäitä muuttuvaan Suomeen Nazima Razimayerille vastauksena Suomalaisuuden jatkumiseksi.

Media julistaa jatkuvasti kuinka tarvitsemme turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttoa muka, koska väestömme on vähenemässä? Ihmeellisiä puolustuspuheita hallitsemattomalle elintasopakolaisuudelle!

Minä väitän, että Suomessa ei ole, eikä tule olemaan työvoimapulaa.

Minä väitän, että turvapaikanhakijoissa ei ole kielitaitoisia, eikä ammattitaitoisia ihmisiä työpaikkoihin joihin muka on tulevaisuudessa tarvetta.

Minä väitän, että arabiankieltä puhuva ja kirjoittava henkilö oppii Suomen kielen 3-5 vuodessa. Syynä on erilaiset aakkoset.

Arabiaa kirjoitetaan arabialaisen kirjaimistoon perustuvalla 28 merkistä koostuvalla arabian aakkostolla. Kirjoitussuunta on oikealta vasemmalle ja ylhäältä alas. Kirjoituksessa merkitään konsonantit, puolivokaalit ja pitkät vokaalit. Lyhyet vokaalit merkitään vain poikkeustapauksissa, kuten oppikirjoissa, lastenkirjoissa ja Koraanissa. Lyhyiden vokaalien ääntämys vaihteleekin suuresti murteesta toiseen. "wikipedia"...

Arabian kieli on paljon yksinkertaisempi kuin Suomen kielioppi. Joten se siitä työvoimasta. Kielen oppimisen jälkeen tulisi sitten käydä koulutus siihen ammattiin jossa media ja yhteiskunta kokee tarvitsevansa juuri turvapaikanhakijoita ja elintasosurffaeita- long way to go !

Niillä miljardeilla joilla Juha Sipilä kutsui tänne elätettäviä ihmisiä, joilla ei ole useilla aikomustakaan tehdä työtä vaan matkustella kotimaansa ja Suomen väliä olisimme käynnistäneet maailman mahtavimmat synnytystalkoot varmistaaksemme Suomen kansan lisääntymisen ja Suomalaisuuden jatkumisen maassamme.

Kritisoin edelleen sitä mitä Nazima Razimayer . Nasima Razmyar, 33 wee,  on Helsingin apulaispormestari. Annan 55-vuotisjuhlalehden haastattelussa entinen kansanedustaja haluaakin nostaa esille, että kuvan suomalaisuudesta on aika muuttua moninaisemmaksi, kuten yhteiskuntamme jo on.' Hän myös jatkaa "Edelleen moni ajattelee, että suomalaiset ovat vaaleita Elovena-tyttöjä ja -poikia. Unelmoin siitä, että jokaisella täällä asuvalla on yhdenvertaiset mahdollisuudet ja kaikki tulevat kohdelluksi tasavertaisesti. Toivon, että kuva suomalaisuudesta muuttuisi moninaisemmaksi, kuten yhteiskuntamme jo on.”

Absurdia on se, että Nazima unelmoi tasavertaisesta yhteiskunnasta samaanaikaan kuin kantasuomalaisten oikeuksia poljetaan, koulusta viedään oma kulttuuri, oma ruoka, oma uskonto jne. Lista on loputon. Kenen tasavertaisuuten siis pyrit Nazima?

Maahamuuttoon käytettävät rahat delegoisin Suomalaisten synnytystalkoisiin Suomalaisen väestön lisäämiseksi omaan maahansa.

Laskukaava on yksinkertainen ja ratkaisu edullisempi kuin Sipilän. 60.-70.000 uutta vauvaa pellavapäätä vuodella 2020-2021, 10.000 euron kertakorvauksella. Ja turvaamme Suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajat.

Huomattavasti halvempaa kuin hallituksen nykyinen maahamuuttopolitiikka jossa yhteiskuntamme "pellavapäät" elättävät muut.

Sanotaan näin, että sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Suomalaisille toivon oman kansan pelastamista  omalla lisäntyvyydellä. Jos näin ei tapahdu olemme 50-100 vuodessa vähemmistö omassa maassamme nykyisellä maahamuutto ja turvapaikanhaku linjauksella.

En halua enää pakkoruotsin lisäksi pakkoarabiaa kielen opetukseen.

- Suomi takaisin- ja "pellavapäät" ei ole kirosana, Nazima! Vaan se on hieno etninen ominaisuus joka liittyy geneettisesti Suomalaiseen perimään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Tuollaisella synnytyspalkkiolla saataisiin edistettyä lähinnä sellaista syntyvyyttä, joka ei ole maan kannalta kovinkaan toivottua. Syntyvyys lisääntyisi etupäässä sellaisissa ryhmissä, joissa elämänhallinta on lyhytjännitteistä ja heikkoa. "Palkkiolapset" saisivat jo lähdössä käteensä huonot kortit.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Tämä sama porukka lisääntyy keskimääräistä enämmän ilman mitään palkkioitakin johtuen ilmeisesti siitä, ettei heillä ole mitään muutakaan tekemistä kuin lisääntyminen.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Ikävä kyllä pohjoismainen "hyvinvointivaltio" mahdollistaa tällaisen, kun valtio holhoaa kansalaisiaan kehdosta hautaan. Väestö degeneroituu koko ajan.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Tässä on tosiaan erittäin suuri vaara, että johtaa monenlaisiin kikkailuihin ja elämiseen valtion rahoilla. Kaikki kun eivät ole kristittyjen tavoin yksiavioisia edes Suomessa.

Ainoa porkkanat jotka hyväksyn on ansiotuloista tehtävät ja perheverotus. Ne kannustavat tienaamaan ja lapsista yhteiskunta subventoi lastenhoidosta aiheutuvia kustannuksia.

Katriina Minna Koskela

Marko-on se erikoista kun Suomalaisten syntyvyyteen kerranki annettaisiin rahaa,alkaa se jauhanta..... kikkailusta. Mitä tekevät 10-12 lapsiset somaliperheet?

Katriina Minna Koskela

Ai jaih. voi, että sinäkö määrittelet kenellä on oikeus saada lapsia Suomessa. Kyllä kuule mamujen lapsien kanssa on paljon ongelmia.Joten mitä kuvakulmaa käytät?

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Ehdottamasi kertakorvaus on huono idea.

Suomesta pitäisi tehdä jollakin tavalla oikeusvaltio ja saada yhteiskunnan tukema lasten huostaanottobisnes kuriin. Nuoret lukevat kauhutarinoita netistä vaikkapa seuraavalta sivustolta:

https://www.lokakuunliike.com/

Satuin ravintolassa kuulemaan nuorten miesten ja naisten keskustelua aiheesta - keskustelun sävy oli "miten tänne Suomeen enää uskaltaa lapsia tehdä"...

Mielestäni 3 seuraavaa asiaa pitäisi saada myös kuntoon jotta nuoriso uskaltautuisi lapsien tekoon:

Töitä, töitä, töitä....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset