Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Yhteiskunnan ongelmia nipussa! RAAKAA TEKSTIÄ!

Kansanedustaja on kansan puolestapuhuja, mutta myös oikeuksien turvaaja.

Olette kuulleet, ja huomanneet maahanmuuttovyöryn, jossa 32000 Irakilaista miestä tuli rajojen ylitse. Muutama sata heistä saapui vokkiimme Kauhavalle saakka. Olin järkyttynyt ja hämilläni; Mitä ovat nämä miehet, ja miehet ja taas miehet? Lihaksikkaita ja karskin näköisiä uurteisin kasvoin. Kunnes valkeni, että Ruotsin oma turvapaikkajärjestelmä oli pettänyt, ja nämä turvapaikanhakijat, joista useat luulivat Ruotsiin pääsevänsä joutuivatkin Suomeen.

”Jotkut naiset valtasi median mukaan toisen maailmansodan kaltainen voitonjuhla huuma. Nämä miehet olivat palanneet ja pelastuneet sodasta. Vastaanotto oli kuin sankarit saapuisivat. "Rights to live" kyltit heiluivat”

Minä kysyin missä rajat, ja miten nämä voivat tulla, miksi varusmiehet kantavat heidän tavaroitaan? Minä kysyin, missä ovat lapset, vanhukset ja naiset? Minä kysyin kenen sodasta tulitte, ja ketä vastaan tai kenen puolesta soditte? Keitä te olette?? Jatkossa media spekuloi tulijoiden taustoja, mutta siihen meni liian kauan aikaa. Otimme vastaan tuntemattomia Ruotsalaisen yhteiskunnan näyttämin humanitäärisin esimerkein. Veimme heidät ”aikuiset miehet” lapsina kouluihin, ja jostain kumman syystä päiväkoteihin, saadaksemme lapsemme luottamaan vieraisiin miehiin. Itse olen omille lapsilleni aina opettanut, että vieraisiin aikuisiin miehiin ei saa tutustua. Minulla on kaksi poikaa, joille isänsä, kun nämä olivat pikkupoikia puhui namusedistä, näitä poikani kutsui sanalla ”nammosedät”...

”Maankorvessa kulkevi lapsosen tie,
vaan ihana enkeli kotihin vie.
Niin pitkä on matka, ei kotia näy,
vaan ihana enkeli vieressä käy,
vaan ihana enkeli vieressä käy. ”

Turvapaikanhakijat alkoivat tuottamaan turvattomuutta. Naivius maksettiin kalliisti. En ikinä olisi uskonut,että joidenkin Suomalaisten ihmisten henki menisi Irakilaisen turvapaikanhakijan takia, tai että meidän tyttöjen seksuaaliset hyväksikäytöt räjähtäisivät käsiin. Niin kuitenkin kävi. Pystymmekö arvioimaan mitä tämä maksoi muutenkin kuin rahassa?

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015101720527529  Pakolaisvirta tulee jatkumaan myös lähivuosina, presidentti Niinistö ennustaa Ylen Ykkösaamussa. Hän linjaa, että nyt on kyse siitä, miten Suomi kykenee kotouttamaan pakolaiset ja integroimaan heidät yhteiskuntaan. Niinistö vetoaa siihen, että nyt on oltava valmis elämän ja kulttuurin monipuolistumiseen. Näin Niinistö 2015."ELÄMÄN JA KULTTUURIN MONIPUOLISTUMISEEN! - mitä tarkoitat Niinistö?

Kulttuurin monipuolistamiseksi valtion toimet ovat olleet seuraavia. Kansamme omat kristilliset juhlat pois kouluista, ja tunnustuksellisen uskonnon kieltäminen. Islamin uskoisille oikeus omaan uskonnon kirjaan koulussa. Minun lapseni joulujuhlassa ei saanut sanoa Jeesus Kristus on syntynyt – ja juhla oli järjestetty ev-lut kirkossa. Miten kornia ja absurdia. Taidan muuttaa pakolaiseksi Irakiin ja vaatia sinne oman uskonnonkirjan, ja heidän islamilaisten juhlien lopettamisen. :)

Nämä vuodet ovat opettaneet, että en turhaan järkyttynyt. Olette kuulleet sisärajojen puuttumisesta, tämä tuli itselleni aivan yllättäen, koska siitä ei media ollut suuresti tiedottanut. Jääkö lakimuutosten selvittäminen kansalaisten itsensä vastuulle? Mielestäni olisi järkevää jos ja kun lakeja muutetaan Euroopaan kuulumisen vaatimuksesta olisi koko Suomen kansaa informoitava mitä asioita muutokset koskevat. Rajalaki tehtiin ja tuli ikäänkuin varas yöllä hiipien. Meillä ei ole sisärajoja, tai on ohut kuin viiva- täysin nimellinen …

Presidentti Sauli Niinistön allekirjoittamana rajalaki 2014 Eu;n sisärajoista.

Olemme nyt osa Eu;ta ja annamme kaikkien jotka ”kokevat” olevansa vailla turvaa saapua Suomeen. Tunne turvan tarpeesta hyötymistarkoituksena on saattanut meidät tilanteeseen; jossa isäntä kestitsee vieraitaan, jotka valheillaan haluavatkin vain hyötyä. Ainakin osa heistä. Olette lukeneet raiskaustilastoista, vieraat eivät osanneetkaan käyttäytyä, mutta heitä ei voida palauttaa. Olemmehan humaaneja Eulaisia, joita sitoo kansainväliset ihmisoikeudet ja raiskaajien oikeudet tuntuvat menevän uhrien oikeuksien edelle. Rikoksentekijät vankilaan ja sitten tuomion kärsittyään vapaalle. Kuka suojelee uhria mahdollisilta kostoilta, ja muutenkin millaista rekisteriä viranomaiset aikoivat pitää vapaasti kulkevista seksuaalirikollisista, ja heidän liikkeistään?

Jotkut puolueet ovat ottaneet kannan, että näitä henkilöitä ei saisi palauttaa omaan maahansa, kun siellä voi seurata kuolema. Muistuttaisin kuitenkin, että Suomen pakolaispolitiikasta on jo seurannut monta Suomalaisen kuolemaa. Olette kuulleet vanhustenhoidon tilasta ja ahneista johtajista firmoissa, jotka hoitavat pakolaisten ja vanhusten asioita. Olette kuulleet heidän hävyttömistä palkkioistaan, eivätkä he edes häpeä!

Olette kuulleet Nato pohdinnot, ja niihin on otettava kanta. Omani on kielteinen. Pohjalaisille on annettu vuosien varrella vain ja ainoastaan kylmää kyytiä. Sekä puolustusvoimat, että muita valtion toimintoja lakkauttamalla. Johtunee varmaan siitä, että pohjalaiset ovat isänmaallisia ja tämä ei sovi uuteen suunnitelmaan delegoida puolustusta kansainvälisille tahoille. Nato on Suomelle liian kohtalokas tie. Muistot omien poikien kaatumisista pitävät sydämen vereslihalla vieläkin. Valtiomme saattaa kuitenkin suunnitella, että kun muistot kuolevat jo vanhenevien sukupolvien myötä tapahtuu lopullinen muutos. Oma osa puolustusvoimista kuuluisi pohjalaisille ihmisille, varuskunta tai sen osia takaisin. Pohjalaiset olivat niitä, joita pideltiin kiinni rintamalla niin voimakas oli isänmaan puolustustahto. Joitakin on kuulemma sidottu puihinkin.

Pohjanmaan riisuminen puolustusvoimista on suuri rikos tämän seudun isänmaallisia ihmisiä kohtaan. Se on rikos myös pohjanmaan puolustusta rakentaneita kohtaan. Se oli ja on rikos sankarivainajia kohtaan. Pohjanmaan ”demilitarisoiminen” on ollut kuin halvaus tälle seudulle. Veivät työn ja veivät myös kunnian.

Te joilla on työtä raadatte, että valtio voi budjetoida maksamanne verot kuten huvittaa. Kenen ääni budjetti riihessä parhaiten kuuluu? Osuuko osuus potista sinun perheellesi missään muodossa, vai oletko vain tupla ja tripla maksaja?

Olette antaneet äänenne teidän etujanne ajaville viime eduskuntavaaleissa. Kuka oli sinun edustajasi, ja kuunteliko hän sinua? Oliko hänen elämänsä tai edes kokemuksensa lähelläkään omiasi? Onko edustajasi tehnyt parhaansa kotiseutusi ja sinun perheesi hyväksi? Ymmärtävätkö kansanedustajat miten tavallisen ihmisen arki sujuu ja mitä yhteiskunnallisia vastoinkäymisiä siihen voi liittyä?

Valtio on instituutio, jossa me kansa elämämme. Koneisto, joka käyttää verorahojamme palvelujen järjestämiseen pitäisi kattaa kaikki ihmisen elämän draamat ja tragediat. Pitäisi, mutta nykyisellään koneiston osista on poistettu vastoinkäymisiä elämässä kokevien ihmisten tukia. Vastoinkäymiset ovat asia, joiden sanotaan kasvattavan ihmistä eniten. Kun olet köyhä, ja nähnyt jääkaapissa vain valot etkä uskalla pyytää apua. Silti toivot jonkun tajuavan hätäsi, että saisit apua, mutta kukaan ei tajua. Tai olet hakenut apua, etkä saanut.

Ei hätää Eu tarjoaa sinulle oivan lounaan sekä päivällisen Suomen maksamana tukipussipakettina, jossa on ”kaikki” tarvitsemasi tuotteet; juustomakaroni, maitojauhe. Vaan toivottovasti sinulla on kaivo, jos vetesi on katkaistu. Puurohiutaleita, tähänkin tarvitset valitettavasti sähköä, jos aiot syödä ulkomaisen selluloosan hajuisen puuron lämpimänä ja keitettynä. Saat myös hapankorppuja, toivottavasti hampaasi eivät ole jo jättäneet sinua rahattomattomuutesi takia. Älytöntä touhua!

Laina ja Veikko Hurstin laupeudentyöhön ei valtio eivätkä muut tahot myöntäneet avustuksia, koska Suomessa ei voi olla köyhiä. On heitä ja paljon usko minua. Valtio yritti vain kätkeä köyhät turisteilta, avustusten myöntäminen saisi ihmiset pitkänä jonona kadulle, ja tämäkö Presidenttiäkin hävetti. Piiloon siis!

Olet sairastunut ja rahasi riittävät vain lääkkeisiin, olet yhteiskunnan rattaissa sen kankeimmassa pyörässä päivästä toiseen odottaen päätöksiä. Kelan uudistus vei viimeisenkin toivosi ja tuplasi odotusaikasi, vei ihmiset kasvojesi edestä tuoden tilalle puhelimen päässä olevat henkilöt. Anteeksi, olihan sinulla puhelin? Tarvitset myös puheaikaa.  No onko sinulla tietokone ?

Et osaa käyttää nettiä, eikä tietokonetta ole. Sinut on siis ohjattu ”suljettujen palvelujen osasto Ö;hön” (tahallinen avun hakemisen hidastaminen), taistojen kautta toimistolle, jossa ajanvaraus.

Kun yrität ja työtä ei löydy olet tukiviidakossa se, jota yhteiskunta rangaisee omasta rakenteellisesta työttömyydestään. Olet valinnut sydämesi ääntä kuunnellen kotiseutusi paikaksi, jossa haluat elää ja kuolla. Sinua rangaistaan sanktioilla ja arvoitetaan sinun valintasi, niin valtio tekee.! Paljon asioita, joita ihmiset kokevat elämässään, joihin valtion toimet vaikuttavat. Onko kansanedustaja henkilö, joka ymmärtää kaikkien ihmisten erilaiset tarpeet sekä elämäntilanteet?

Sosiaali ja terveydenhuolto ovat minun alaani. Kotiseutu rakkaus ja tämän seudun rakentaminen sekä säilyttäminen ovat sydämelläni. Paljon on meiltä riistetty palveluja, kadonneet yksi toisensa jälkeen. Kun kehäkolmosen toisella puolella tuntuu olevan SE Suomi, jota päättäjät rakentavat.

” Minun Suomeni on pohjanmaan lakeuksilla pelloilla koirani kanssa näissä maisemissa, jossa näkee silmällä kauas peltoa pitkin. Etelä, Keski ja Pohjoispohjalaisin juurineni juuri tälle seudulle minä lausuisin valani. Ketään teitä unohtamatta, jotka olette kulkeneet  myös vastoinkäymisten polkuja. ” Minna

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset