Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Mikael Gabriel laulaa ulos totuuden hyvinvointivaltiosta- Sipilä eroa.

Heräsin siihen kun tytär sanoi, äiti kuuntele, tässä on  Mikael Gabrielin huomenna julkaistavan biisin sanat. Tytär luki sanat- ja minä tärisin...

Miten hieno ja sydämellinen artisti meillä on, juuri nyt hän pukee sanoiksi yhteiskuntamme tilan, ja  sen kuinka päättäjät ovat laumasieluja Sipilän elitistisessä rahanhajuisessa mammonaa kahmivassa valtaeliitissä.

Yksikään heistä ei ymmärrä kansaa, ei sääli kansaa ja pahinta EI AUTA KANSAA.

Pikavippien rajoittamien ei tapahtunut ajoissa- monen kymmenentuhannen parhaassa iässä olevan ihmisen elämä loppui siihen velkahelvettiin. Jollei omaiset auta- mahdollisesti tuska päättyy päihteisiin, syrjäytymiseen ym.

Nämä puolimiljoonaa luottotiedotonta, eivät saa asuntoa ilman sossua tai omaisten takuuta, he ovat kädet sidottuna kuin köysiin-" älä halua uusia housuja tai kenkiä et voi niitä saada". Yhteiskuntasi ei  sinua halua, olet hylkiö jota pikavippikorot kuppaa. Naurattaako hallitus?

Naurakaa harakat- jotka luulitte, että Sipilä ja te teitte oikean ratkaisun puolittaessanne opintotukea- lisää velkaa valmistuville nuorille- lisää vastuuta köyhille perheille... valmiiksi olette veloissa kun työtäkään ei heti löydy.

Sipilä ja elitisti hallitus väittää meillä on työvoimapulaa ja tarjoaa työpaikkasi sosiaalituella elämään tulleille turvapaikanhakijoille- mutta ei ne halua tehdä työtä- ne haluaa valvoa yötä myötä. Chattaa, ja treffaa- käydä lomilla.

Mihin katosivat hyvinvointiyhteiskunnan rahat? MIHIN NE KATOSIVAT- ne meidän RAHAT- jotka me VEROINA kaikesta maksamme. MITÄ ME SAADAAN NIILLÄ. Miksi KANSAMME palelee ruokajoinoissa???

MISSÄ ON PRESIDENTTI, MISSÄ HALLITUS, MISSÄ SIPILÄ?

"Nyt on jo aika myöntää olette epäonnistuneet- eroaisitte jos teillä olisi omatunto- eroaisitte jos teillä olisi sydän, eroaisitte jos teillä olisi kunniaa, eroaisitte jos teillä olisi moraalia.

Tämä kuilu kansan ja elitismin välillä on sinun suurin saavutuksesi Sipilä- vaan kuilussa ei ole siltaa, ja kansa putoaa mustaan aukkoon.

- Olet riisunut yhteiskuntamme ihmiset ja et herää.

- Olet sijoittanut rahamme toisten auttamiseen- ja väärin.

- Olet jättänyt heikkomme hoitamatta, ja jaksat mainostaa hienoa lentokonettasi.

Suomalaiset vanhukset päästää itseään hengiltä kyöhyyden takia, niitä tapetaan huonoonhoitoon laitoksissa ja sinä et herää, ja te ette herää."

Meidän artistimme Mikael Gabriel on herännyt- huomenna  Juha Sipilä koko kansan valaisee se laulu. -Sinun syntilistasi....

Me emme käännä toista poskea, koska emme ole masokisteja- Minna

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Miksu on hyvä artisti. Ei kuulemma käytä nimeksikäön alkoholia, mielummin nauttii kannabista.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Tuo slaaviräppäri"mme" tunnetaan myös toisesta todellisuuspakoisesta sairaalloisuudestaan: hän on jopa julkisesti tunnustautunut uusstalinistidiktaattori Vladimir Putinin ihailijaksi. - Noh, niin ovat kyllä myös sellaiset venäjämieliset ryhmittymä"mme" kuin "Kansalais"puolue, "Itsenäisyys"puolue ja 7 itätähden liike. ;)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset