Minna(minsku)Koskela "Silmät ovat sokeat, sydämellä näkee paremmin" Antoine de Saint-Exupéry

Irakilaismiespakolaisten päätyminen prostitoiduksi Helsingin kaduille.

 

Irakilaismiespakolaisten päätyminen prostitoiduksi Helsingin kaduille.

(Oiva bisnes, jossa hyöty ja raha seuraat toisiaan vaiko Ihmiskaupan uhri?)

Prostituutio on muuttanut muotoaan Suomessa. Rajojen aukeaminen, ja matkustamisen helppous maasta toiseen on lisännyt myös seksityöläisten määrää Suomessa. Suomessa työskentelee arviolta 8000 seksityöläistä, mutta lukema on varmasti korkeampi. Thai-hierontapaikkojen toiminnasta, ja yksityisissä asunnoissa tapahtuvaa seksikauppaa on vaikea tilastoida. Valtioneuosto on laatinut ihmiskaupan vastaisen toimintaohjelman vuodelle 2016-2017. Mutta jostain syystä esitykset prostituution kriminalisoimiseksi ei ole menneet eduskunnassa lävitse. Tulee kieltämättä surkuhupaisesti mieleen huumepoliisi Aarnion suhteet prostituutioon. Miksi prostituutio, joka kohdistuu kaduilla ja huoneistojen pimennoissa henkilöön, joka ei maksa veroja, ei saa asiallisia lääkäripalveluja, ja todennäköisesti on maassa vielä laittomasti ei saada rikoslakiin.?Hmmm........Jätänpä sen pohtimisen tähän ja annan asian valtion virkamiesten käsiin.

Maahantulon helppouden takia on Helsingin kaduilla kansainvälinen prostituutiokaarti naisia. On Virolaisia,Venäläisiä, ja nyt myös Kuubasta, Afrikasta, Jamaikalta että Brasiliasta. Vuonna 2017 Tsekistä on saapunut suuri määrä naisia. Suomalaisia sucargirl ym,opintoihinsa lisärahoitusta hakevia unohtamatta. Kilpailu käy kuumana, ja tämän ovat poliisitkin todenneet. Kaduilla työskentelevät pääasiassa ulkomaalaiset prostitoidut. Suurinosa ”paremmista prostitoiduista”on siirtynyt nettiin ja huoneistoihin.Thaihierontapaikat taitavat olla jo kaikkien tiedossa kyseenalaisin mainein.

Turvapaikanhakijat seksinmyyjinä.

Kun Suomen avoimet rajat kutsuivat valtavan määrän turvapaikanhakijoita, jopa Irakilaisen median tiedottaessa Suomen olevan hyvän sosiaaliturvanmaa, jossa saattaa vielä päästä Pääministerin asuntoon asumaan lähti ennennäkemätön miesmassa valumaan kohti maamme eu-rajoja ( eu-rajat, ovat rajat, joita ei ole käytännössä olemassa,vaan lännestä Suomeen on vapaakulku,kunhan muistaa mutristaa huulensa ja sanoa ASYLUM  rajalla).Vuosien 2015-2016 aikana Suomesta haki turvapaikkaa liki 40 000 ihmistä. Kielteisiä päätöksiä tuli, mutta näitä henkilöitä ei saatu poistettua maasta, kuin pieni osa. Kielteisen päätöksen saadassa henkilön oikeus olla maassa on päättynyt. Toki suuret Kaupungit omien hallitustensa päätöksellä myönsivät laittomasti maassaolijoille lähes saman ellei paremman statuksen, kun myönteisen luvan saaneille.Outoa? Tämähän johtaa siihen, että meillä on kohta miljoona laitonta Afrikkalaista pakolaista täällä. Ko. Päätös olisi pikaisesti purettava.

Irakilainen seksityöläinen, näin luin poliisin gradusta.. yllättäen sinne sivuille jouduin ja suu loksahti auki. Turvapaikanhakijanaiset eivät ole ryhtyneet myymään seksiä, mutta....osa Irakilaisia miehiä on alkanut toimimaan prostitoituna. Hieraisin silmiäni yhden ja toisenkin kerran. Huusin pojalleni myös, että herranjumala..en olisi ikinä uskonut heidän kulttuuristaan ja uskonnostaan tietoisena moista voivan tapahtua. Olin kyllä kuullut huuhuja asiasta... sen kummemin paikkaa mainitsematta. Aloin miettiä mistä nyt on kysymys? Voinko oikeasti uskoa, että kyse olisi aidosta prostituutiotoiminnasta? Jospa kyseessä onkin ”oma lehmä ojassa kauppa”.? Tai tyyliin ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla”? Rahaa ja seksiä. Sinkkumiehet hoitavat nämä seksikaupat kännykkäsovelluksin, sekä neuvovat toisiaan hinnoista, pakoista sekö tavoista hoitaa asiakkaat. He poikkeavat myös hinnoittelussa naisprostitoiduista, he eivät veloita käytetystä ajasta( kertonee mistä?),ja pyytävät 25-60 e / per kerta. Yllättävän halpaa. Toki hinnat ovat nyt laskeneet koska tarjontaa on paljon.

Yllättävää, että näillä Irakilaisilla prostitoiduilla miehillä on ”kysyntää” eksoottisuuden ja seksuaalisoitumisen takia. Kuumaa kamaa naisille ja miksei seksipalveluja käyttäville miehillekin. Bisnes is Bisnes. Ja nyt paperiton Irakilainen on löytänyt paikkansa Suomessa toimivien prostitoitujen kaartissa. Jotenkin jää sanattomaksi- hiukan naurattaakin,miksi? ( uskon hieman kyynisenä heidän pitävän työstään,saahan nyt deiteistä hyödyn). ” Ei enää ilmaiseksi,nimimerkillä. Suomi on taas toteuttanut ihmisoikeuksia ja lisäännyt veronkiertoa, ja rikollisuutta poistamalla sisärajat, sekä ottamalla rajavalvonnan ja tarkastukset pois. Myös ilman papereita saapuvat tuovat mukanaan kaikkea mahdollista. Nyt olemme viimeinkin virallisesti saaneet Suomeen miesprostitoituja.

Suomen valtiolle olisi paljonkin kysymyksiä. En vaan usko,että saisin vastausta. Vokkibisnes ja monen politiikon siitä hyötyminen rahallisesti, ym järjestöjen joita en edes jaksa mainita. Puhun valkoisesta ihmiskaupasta. Ihmisten pakolaisuudella ja turvapaikan antamisella ei saisi tehdä erittäin voitollista bisnestä. Rahan kerääminen ja suuret voitot vokkibisneksessä vievät siltä sen humanitäärisen pohjan ja tekevät siitäkin heikoimmassa asemassa olevien ihmisten hyväksikäyttöä. Ihmisoikeuksissa Suomessa ollaan vain ohjeistamassa käytäntöjä, monet lait puuttuvat. Hyväksikäyttäminen ja voittojen tuplaaminen pakolaisuudella pitäisi myös kriminalisoida. Mitä sanon Irakilaisen prostitoitujen asemasta? Eurooppa ja Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta näytti teillekin vaihtoehdot hyvässä ja pahassa. Kun raha on Jumala ihminen myy jopa itsensä. Valtio, joka välittää ihmisistä sisällään ei sulje silmiään ihmisiltä, jotka joutuvat myydä itseään. Suomessa asuu maailman onnellisemmat ihmiset,Suomi on maailman turvallisempia maita, ja Suomessa on hyvät ihmisoikeudet. Sanan helinää ja kilinää. Miten ironista, ja kornia.

Kaikki ihmiskauppa on surullista. Jokaiselle ihmiselle toivoisi ammatin, jossa ei tarvitse myydä omaa itseään. Kohti parempaa huomista ja yhteiskuntaa-uusin valinnoin eduskuntaan 2019.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Sanattomaksi vetää.

Ylläolevan perusteella en enää tunnista sitä Suomea, johon aikonani synnyin ja jota opin pitämään isänmaanani.

Mitä me olemme itsellemme tehneet?

- - -

Laitan tähän nyt vielä tämän videonkin:

https://www.kansalainen.fi/bilettamista-alistamist...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset